PRODUKTER SOM ER MED I FERIEBAGEN OG GIVEAWAY!

annonse Dr. Ankerstjerne

Det er moro å se hvor mye engasjement det er rundt de tipsene jeg legger ut om Norgesferien vi har hatt de siste to årene, og etter å ha teltet mye i ferien har jeg ganske oversikt over hva man bør ha med og ikke på tur. Vurderer en skrive en pakkeliste på sikt om det er ønskelig?

Er det en ting jeg har lært meg så er det å prioritere hud og hår også i sommerferien. Ettersom det blir mye sol, vær og vind på disse turene er det godt med litt ekstra velvære på ferie. Det har egentlig bare blitt viktigere og viktigere med årene, for huden trenger kanskje enda ekstra pleie nå i disse sol månedene.

(Ikke gå glipp av konkurransen nederst i innlegget! Du vinner hele pakken til en verd av kr. 2670,-)

HUDPLEIEN JEG TAR MED PÅ SOMMERFERIEN

Dr. Ankerstjerne er en norsk hudpleieserie som jeg har lagt min elsk på det siste året. Produktene er utviklet av norske leger og jeg vil spesielt dra frem dagkremen Urban Protection daycream. Enklere blir det ikke, og den kan enkelt påføres hver morgen før evt. makeup. Det er en dagkrem med solbeskyttelse med SPF30 og beskytter også mot UVA stråler (som i hovedsak er ansvarlig for at huden utvikler aldersforandringer). Dagkremen går godt inn i huden uten at huden føles fet, og du får ikke urenheter av denne som med mange andre solkremer.

Rensen Wash the day off er uten tvil min favoritt! Parfymefri, men lukter samtidig så rent og godt. Et must hver dag, men også på ferier. Den er parfymefri og jeg liker at den skummer når jeg bruker vann. Fjerner enkelt sminke og døde hudceller, og huden føles super ren etter bruk. (Jeg har som vane å rense hud både morgen og kveld)
I tillegg til rens og dagkrem er det viktig med et godt serum som trekker godt inn i huden. Superfood multipurpose face gel er et serum med vitaminer og antioksidanter. Det gir masse fukt, spenstighet og glød til huden. I tillegg oppnår du veldig gode resultater når produktet brukes over tid. (Brukes som serum, men kan også brukes i løpet av dagen for å tilfører ekstra glød til huden. I tillegg kan den brukes under øyene.

Kunne du tenkt deg å teste ut produkter fra Dr. Ankerstjerne kan du lese mer HER.

VINN MINE SOMMERFAVORITTER TIL EN VERDI AV KR. 2670,-

Nå kan du VINNE alle mine favoritter ved å gå inn på min Facebook side (Treningsfrue HER) og legge igjen en kommentar i innlegget fra Dr. Ankerstjerne. Det gjør du enkelt ved å skrive ANKERSTJERNE i kommentarfeltet. Jeg trekker en heldig vinner søndag om en uke!

Det er ingen snarvei til en ren og pen hud, derfor er jeg også veldig opptatt av produkter som gir fukt, renser godt og gir meg følelsene av litt ekstra pleie. Er det dager hvor jeg unnasluntrer de faste rutinene mine sier huden raskt ifra.

Alle produktene er veganske og inneholder ikke parabener, silikone eller mikroplast. Bak Dr.Ankerstjerne er legeparet Stine og Andre Ankerstjerne. Deres hudpleiefilosofi er å gjøre avansert hudpleie enkelt i bruk, slik at man med få produkter oppnår veldig gode resultater. Effektene til alle produkter er undersøkt i kliniske studier og resultatene er vurdert av uavhengige hudleger.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer