MINE HUDPLEIEFAVORITTER!

– annonse i samarbeid med Dr. Ankerstjerne –

Jeg regner med at det er flere enn meg som prøver å ta vare på huden sin på best mulig måte? Jeg har side midten av tyveårene vært veldig opptatt av å pleie huden min med produkter som gir masse fukt, er skånsomme og som gir den lille ekstra wow følelsen. For følelsen av litt ekstra velvære i hverdagen er noe jeg også setter stor pris på.

Mine hudpleierutiner er enkle, men så absolutt nødvendig. Beste følelsen er å stå opp om morgenen for å rense bort natta, for deretter å påføre både serum og krem til ansikt. Det trenger ikke være så komplisert, men jeg viker ikke unna disse rutinene. All sminken vaskes også selvfølgelig bort på kvelden hver eneste dag.

Dr. Ankerstjerne er et merke jeg gjerne løfter litt ekstra opp. Ikke bare er det fantastiske og skånsomme produkter, men de er norske i tillegg! Deres hudpleiefilosofi er å gjøre avansert hudpleie enkelt å bruke, og det er akkurat det de gjør!

Produktene er utviklet av det norske legeparet Stine og Andre Ankerstjerne, og jeg digger at de har fokus på eksklusive, men få hudpleieprodukter. Da blir det ikke så vanskelig å bruke produkter som faktisk virker. Produktene er spesielt tilpasset skandinaviske forhold og Norges skiftende sesonger. Alle produktene er veganske, og inneholder ikke parabener eller mikroplast♥

Årets julegavesett

Som nevnt over trenger ikke hudpleie være så komplisert, og jeg elsker at de har få men gode produkter. Keep it simple, så slipper man å bli så forvirra på alt man skal bruke til enhver tid.

Nå får du mine favoritter, ansiktsrens + Superfood serum med 20% rabatt til kun kr 899,-. (Normal pris kr. 1140,-) Les mer HER om THE CHRISTMAS skincare duo.

Her er alle mine favoritter som er en del av min daglige hudpleie❣️

Ansiktsrens «Wash The Day Off» – dette er en stor favoritt hos meg! Dette produktet er et absolutt «must have» produkt, og om renhet har en lukt så er det denne. Vasker bokstavelig dagen av, og er pleiende med masse fukt. Elsk på dette produktet! Les mer HER.

Serum «Superfood Vitamin Face Gel» – serum må man ha før bruk av dagkrem, og denne sklir rett inn i huden og gir masse fukt. Inneholder masse aktive vitaminer og føles veldig godt på huden. Les mer HER.

Dagkrem «URBAN PROTECTION» (SPF 30) – dette dagkremen inneholder SPF 30 i tillegg som den beskytter huden mot luftforurensning! Kremen gir også masse fukt og er perfekt å bruke året rundt. Les mer HER.

Nattkrem (anti age) – elsker denne nattkremen. Jeg opplever den som rik på fukt, i tillegg beskytter/reparerer den huden for gamle skader. Les mer HER.

Et lite julegavetips Hele desember er det 20% rabatt på The Christmas duo som består av Superfood serum og Wash. Du finner det HER.

Kan du tenke deg hele settet les mer HER.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer