SLIK KAN DU KOMME I GANG MED TRENINGEN DIN!

– annonse i samarbeid med WalkingPad –

Har du begynt å tenke på julegaver til deg selv eller noen du er skikkelig glad i? Jeg har et aldri så lite tips her, nemlig verdens minste tredemølle fra WalkingPad! Må ærlig innrømme at jeg var noe skeptisk før jeg fikk denne mølla ettersom den var så lett og liten, men den er faktisk helt genial!!

WalkingPad har mange tredemøller å velge mellom, men WalkingPad R2 modellen er faktisk så genial som de sier. Jeg forstår nå hvorfor denne har blitt så populær som den har blitt, og her brukes den flittig av både store og små. Selv har jeg lagt min elsk på en kombinasjon av Netflix og denne mølla, i tillegg har jeg hatt flere telefonmøter samtidig som jeg har fått trent.

(Denne tredemølla er allerede satt ned med kr 2000, og med min rabatt får du 10% rabatt oppå dette igjen. Les mer om WalkingPad HER.)

   

WalkingPad R2 er liten og lett, enkel å pakke sammen og kan fint settes hvor enn du vil i huset. Den har vunnet best i test priser og er å se i mange hjem. God demping selv på en så liten mølle, enkel å styre med fjernkontroll samtidig som du har en motiverende app som gjør at du kan holde styr og ikke minst motivasjonen din oppe når du trener. Her får du informasjon om alle treningsøktene dine, antall skritt, km, hastighet og en rekke andre gode tips.

Kombiner fysisk aktivitet hjemme i din egen stue. Få med barna og resten av familien og gjør noe hyggelig ut av det. Kanskje en liten intern konkurranse om flest skritt i løpet av uken?

Rabattkoden TRENINGSFRUE10 gir deg nå 10% rabatt oppå en allerede veldig bra rabatt så her hadde jeg tatt en titt. Les mer HER.

Kort om WalkingPadR2

 • Har en toppfart på 10 km/h
 • God demping og enkel å ta i bruk
 • minimalt med støy
 • oppgradert LED display som viser kcal, fart og tid. Gir deg god oversikt over treningsøkten din.
 • Kommer også med en egen app som gir deg full innsikt i treningsøktene dine.
 • Tar ekstremt liten plass og kan enkelt pakkes sammen
 • Har en enorm helsegevinst
 • Passer alle aldre
 • Kåret til best i test og vunnet flere priser

Synes du det er vanskelig å komme deg ut for å være mer fysisk aktiv eller har tidsklemma gjort at det er vanskelig å prioritere seg selv? Da hadde jeg absolutt vurdert en WalkingPad R2. Denne får deg i gang, og er uten tvil et produkt jeg varmt anbefaler. Det går også fint å kombinere en fysisk livsstil selv med denne i stua. En god blanding av å trene ute og inne er heller aldri feil.

Da var kanskje julegaven på plass? Enten til deg selv eller noen du er glad i!

Spør om du lurer på noe. Jeg har denne selv, og svarer gjerne på spørsmål du måtte ha!

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer