Hvordan gikk CrossFit Open runde 3?


Jeg svever fortatt litt etter økten på lørdag, for det å gå på tredje runden med Open er både skummelt og gøy på en gang. Jeg er så langt ut av min komfortsone at du aner ikke, men desto mer vokser jeg på det i etterkant. For noen måneder siden viste jeg ikke hva både rykk og toes to bar var, men etter at jeg har kastet meg uti det lærer jeg noe nytt for hver gang. Det er jo en del av det livet dreier seg om ikke sant?  Viktigheten med å stadig utfordre seg selv, lære nye ting og stifte nye bekjentskap som også deler noen av interessene dine. Det beriker i hvert fall mitt liv, og treningsgleden blomstrer som aldri før! Variasjon er nøkkelen til min treningsglede den siste tiden!


Er du en av de som tror at CrossFit kun er for de mest hardbarka folkene? Er du en av de som tror at du ikke kan eller ikke hører hjemme i en CrossFit boks? Da kan jeg i hvert fall fortelle deg at du tar ordentlig feil! Det er for oss dødelige også i alle aldre! Jeg ble så imponert av en eldre mann på økta vi hadde lørdag, for han ga virkelig alt. Kjørte på med rykk som bare det og for en bevegelighet! Goals, for slik vil jeg også bli når jeg blir eldre!
Gjennomgang av økta + oppvarming

Darren coachet meg i går og var dommeren min – masse god energi i boksen og det hjelper!

@jgillros 

Søs (@shapeupcathrine) var også med og gjorde sitt første rykk! Stas!

Jeg kjørte 3 runder med 6 chest to bar og 6 rykk, altså 18 chest to bar og 18 rykk (ble 17 da jeg manglet en på de 8 minuttene for å gå videre) Men siden jeg sjelden gir meg ble jeg jo nødt til å teste ut samme økta dagen etter.

Sykt stolt av Julia som gjorde sitt første rykk! Det er jo dette Open dreier seg om! Mestre nye ting, utfordre seg selv og bli motivert til å knuse gamle rekorder i takt med jubelen og heiagjengen som står ved siden av og roper navnet ditt! Skikkelig boost!


Her skulle dette innlegget slutte, men det gjorde det på ingen måte for søndag skulle Roger og jeg kjøre samme runde igjen bare enda bedre! Målet var å klare de 3 første rundene (rx´d) innen 8 minutter for jeg manglet jo kun et rykk. Øvelsen heter snatch på engelsk og er en øvelse som går ut på å løfte en vektstang fra gulvet og over hodet i en og samme bevegelse. Gjerne da rett i en knebøy i samme bevegelse før du går opp med strake armer som er «låst». En utrolig kompleks øvelse, men for min del merker jeg at det hjelper å ikke tenke så mye. Ellers roter jeg fælt…haha.

Vet dere hva det endte med? Jeg kom meg gjennom de 3 første rundene på 6.23 minutter!!! 1.37min raskere enn dagen før. Alle rykkene satt som de skulle. Er det noe jeg har lært på denne open så er det å tørre mer for ikke å snakke om å ha troen på seg selv! Med 5 ekstra chest to bar (chins) ble det totalt 41 reps på meg denne runden – og jeg er kjempe fornøyd!

«It´s not a fail, it´s a battle and an experience»

@siljemilie – trolig den sprekeste dama jeg kjenner!

Og Roger da som gjorde sitt første rykk noen sinne! Den mannen slutter aldri å imponere, og jeg ble så glad på hans vegne. Så at han var små nervøs før start, men med god coaching og en herlig heiagjeng er det utrolig hvor mye man faktisk får til. Mestring på høyt nivå! Roger ga seg heller ikke så han kjørte runde nummer to i går. Endte med 12 flere reps på samme tid – helt rått!!!

@coachjozani og @rogerrnilsson

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer