PROTEINRIK LUNSJ: du trenger kun 15 minutter på kjøkkenet!


Hva er ikke bedre enn at du blir kvitt restemat samtidig som du lager deg en super næringsrik og deilig lunsj? Lover deg at denne ikke tar deg mer enn 15-20 minutter å lage, og de fleste ingrediensene har du fra før regner jeg med.
Til denne lunsjen brukte jeg potetrestene fra gårsdagens middag, og det er faktisk utrolig godt å steke de kokte potetene selv om de har ligget i kjøleskapet en dag eller to. Det er sjelden jeg kaster mat og det tror jeg at jeg har fra mamma som alltid tok vare på den minste ting. Vi spiser mye alle sammen så litt restemat kan alltids være greit å ha i kjøleskapet, for det blir ikke liggende lenge.
Proteinrundstykkene lagde jeg mens eggerøren var på plata, og dere får den oppskriften på lørdag morgen. Boostet de litt så de ble faktisk enda mer saftigere enn sist. Sammen med proteinrundstykker ble det altså stekte poteter, eggerøre med spinat, tomater og rødbetejuice i et glass. Et mettende og smakfullt måltid jeg anbefaler dere å lage kanskje allerede til kvelds?

Rødbeter inneholder både antioksidanter, jern og C vitaminer, og for oss damer kan det jo være ekstra bra med tanke på at mange jenter får i seg for lite jern i kosten.


Odelia Steking er en unik norsk kaldpresset rapsolje. Siden den er kaldpresset beholder den det høye innholdet av omega 3 og antioksidanter (vit. E) selv ved høyere steketemperatur enn hva kaldpressede rapsoljer tåler. Rapsoljen er den oljen som inneholder mest omega 3 av alle oljer som er egnet for steking. Nøytral smak og perfekt nå som grillsesongen også snart er i gang! I tillegg har du Odelia Steking Chili som virkelig er god på smak. Odelia naturell er perfekt til dressinger og kalde retter, mens Odelia Baking gir luftigere og saftigere bakst. Godt utvalg med andre ord

Oppskrift på eggerøren
3 egg
Skvett helmelk
5-6 bunter frossen spinat
1/4 paprika i biter
kvernet salt & pepper
Odelia steking (kaldpresset rapsolje)

Stekte poteter

3 kokte poteter
Odelia steking (kaldpresset rapsolje)
Sitronpepper
Havsalt
Piffikrydder
Slik gjør du: Start med å steke potetene (eventuelt kok de om du ikke har gjort det i forkant) Stek de i Odelia Steking på middels/litt høy varme og tilsett alt av krydder. Potetene skal være godt stekt og få en litt hard skorpe før de er ferdige. Deretter begynner du på omeletten hvor du rører alt sammen og steker i pannen med litt Odelia steking, evt at det holder med de restene du brukte når du stekte potetene. Tilsett gjerne litt revet ost på toppen om du vil kose deg litt ekstra.
Proteinrundstykkene kommer på lørdag så det er bare å glede seg! Vil du ha mer inspo på oppskrifter bør du faktisk sjekke Odelia sin side her for masse god inspo!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer