PROTEINRIK LUNSJ | laget på 1-2-3

Enkel, proteinrik lunsj eller kveldsmat som tar deg 2 minutter å lage. Dette har blitt en favoritt!

Det er ikke alltid like enkelt å komme på sunne, gode og ikke minst raske ideer hva kommer til lunsj og kveldsmat. Ofte tyr jeg til brødskiver, men det er ikke alltid dert frister så da kan det være greit å ha noen varianter å velge mellom. Dette er en favoritt jeg har fått dilla på den siste tiden, men jeg passer også på å ikke spise for mye av det slik at jeg får lei. Her kan du også variere med frukt, nøtter og annet «stæsj» slik at du får en variasjon.

Proteinrik lunsjtallerken på 1-2-3

1/2 boks liten cottage cheese boks
4-5 ss vaniljekesam
En stor neve frosne bær (bringebær eller blåbær)
1/2 – 1 banan

Start med å legge de frosne bærene i skålen og varm de i mikroen. Deretter legger du på både cottage cheese, vaniljekesam og banan på toppen. Bland det forsiktig inn og nyt et godt, sunt og proteinrikt måltid gjort på 3 minutter.

Følg meg gjerne på Facebook her og YouTube her om du vil ha mer inspirasjon!

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer