MOBILITET | bevegelighet og oppvarming i skuldrene

De av dere som har fulgt meg en stund vet at jeg liker å varme opp kroppen med gode dynamiske øvelser som tar på hele kroppen. I dag får dere en øvelse som heter wall angel, som går på bevegeligheten i skuldrene dine. En øvelse som er fin å gjøre hvor som helst, bare du har en vegg.

Foto: @fotobakken

Slik gjør du:

Start med ryggen mot en vegg og ha føttene cirka en fotlengdes avstand fra veggen. Dra ribbeinet ned mot hoften slik at korsryggen din presses mot veggen. Under hele øvelsen skal korsryggen være i fokus. (det vil si at den presses inntil veggen under hele øvelsen).

Sett begge armene opp mot veggen. Dra så armene over hodet langs veggen til du møter motstand uten å flytte korsryggen bort fra veggen. Deretter drar du armene ned til startposisjonen igjen. Sørg også for å ha både albuene og håndflaten inntil veggen under hele øvelsen, om du klarer det.

Startposisjon. Press korsryggen inntil veggen gjennom hele øvelsen. Pass også på at albu og håndledd også er inntil veggen.

LYKKE TIL!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer