NORGESFERIE | dag 3 Aurland og Flåmsbana

inneholder sponset leiesykler | Cafe Rallaren Myrdal

Så var turen endelig kommet til et aldri så lite høydepunkt, nemlig Flåmsbana og opp til Myrdal. Jeg har fått mange gode tips av dere på veien, og er veldig glad reiselederen hadde satt denne turen inn i planen vår. Dette er nok en tur gutta også kommer til å huske når de blir eldre, for dette var en fantastisk opplevelse.

Togturen startet i Flåm og endte oppe på Myrdal, ca en drøy times togtur (inkludert stopp). Det ene stoppet var jo helt som tatt fra et eventyr. Vi kom til fossen, og plutselig stod Huldra der og sang. Helt magisk!

Ser dere huldra? Tenk deg musikk og sang på et sted som dette!

Etter togturen endte vi på Myrdal stasjon som også hadde sykler til utleie. Her hadde vi booket i forveien (kan være smart nå i turistsesongen) og leid sykler til gutta og oss selv. Skulle til å betale, men de insisterte på å spandere syklene på oss så det var jo utrolig snilt. Ellers er opphold og mat på denne turen dekket av oss selv.

(Et lite tips om du skal spare noen kroner er å bo i Aurland framfor Flåm. Ligger kun 6 km unna og er et veldig koselig sted)

Cafe Rallaren – her leide vi sykler for å sykle ned Rallarvegen og ned til Flåm hvor bilen stod.
Birk <3

 

Det koster å være turist i eget land, men fremfor en sydentur til 50-60 000 synes jeg dette er verdt hver eneste krone. I dag skal vi til Vettisfossen og sove i telt, og det er stedet hvor deltakerne i 71 grader nord hang i hengekøye over fossen.

Før telt og biltur skal vi på fjorden her i Flåm med ferje. Billetten der er også bestilt i forkant, og vi har booket den til klokken 09.00-11.00. Gleder oss veldig!

Følg meg gjerne på YouTube her og Facebook siden min herSe også siste filmen om raske matpakker her.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer