JA TAKK BEGGE DELER | ny topptur

Utrolig mange gode forslag som kom opp i går etter at jeg la ut forslag på hva vi burde finne på når vi nå hadde 4 dager uten kids. Alt fra topptur til hanky panky, vin, sofa´n og god mat. Jeg sier gjerne ja takk begge deler jeg, for det er ikke så ofte vi får vært kjærester på tur bare oss to

Vi kom opp til hytta vår i går kveld, og nå er det faktisk en liten stund siden vi har vært her oppe. Jeg senker alltid skuldrene når jeg kommer opp hit, og bare det å sove her gjør at jeg går raskt fra fra et A til B-menneske. I dag hadde vi planlagt en liten topptur, og selv om vi stilte klokka på 7.30 klarte jeg ikke å karre meg ut av senga før 8.30. Ingen kaffekopp fra barna (som har blitt en aldri så liten hyggelig tradisjon her oppe), men vi fikk ordnet oss litt frokost, pakket sekken og kjørt mot Jotunheimen rundt klokka 9. Ingen tid å miste for kjøreturen tok rundt 2,5 time, og det er greit å gå midt på dagen uten at det blir for sent. Skulle jo tross alt 2,5 time tilbake også.

Vi har tidligere gått Besseggen, men denne gangen ville vi gå en annen tur. Må takke dere alle for gode tips når det gjelder Jotunheimen, for uten dere hadde vi vært helt lost. Valget falt på lillebror til Besseggen, nemlig Knutshøe som ligger 1517 m.o.h. Du finner beskrivelsen på ut.no men vi kjørte fra Hafjell og mot Besseggen. Parkeringen heter Vargbakken og ligger på høyre side av veien om du kommer fra Hafjell. Parker på parkeringsplassen, evt langs veien og ta stien mot toppen. I følge ut.no skulle turen ta 4 timer uten stopp, men vi hadde ingen barn så vi kom oss opp og ned og rundt på 3 timer + en times pause. Totalt 4 timer.

      

Litt luftig akkurat i begynnelsen, men ikke på langt nær så mye som Romsdalseggen og Besseggen. Det går fint å ta med barna på denne turen selv om de er yngre enn mine på 8 og 9. Du har flere muligheter. Du kan gå til toppen, for deretter å snu. Da blir ikke løypa så lang. Eller du kan gå videre over eggen, ned på andre siden og Leirungdalen tilbake. Det var det vi gjorde, og det ble en superfin tur i dag også (fine bademuligheter er det også på vei tilbake)

Løypa er ikke merket, men i godt vær er det enkelt å ta seg opp. Jeg hadde nok ikke gått denne turen i regnvær, for det er som sagt litt klatring noen partier og fare for å skli.

Nå er det fotball, og jeg sitter godt plantet i sofaen med øl og kamp på skjermen. Helt ok kjenner jeg!

Mange spør om hvilket kamera jeg bruker og hvordan jeg redigerer bilder. Sjekk den siste filmen min her på en rekke gode tips!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer