SUPERGODE PROTEINPANNEKAKER

Ferien er over for Jørgen sin del, og jeg har tatt et lite pust i bakken selv. Nyter litt tid med gutta, men samtidig koser jeg meg med både trening, mat og litt sol. Veldig godt å være hjemme etter en ferie på farten, for jeg kjenner jeg savner de gode vanene innimellom. Her kommer oppskrift på dagens proteinpannekaker!

Siden mange av dere ønsket dagens lunsj/tidlig middag tenkte jeg at jeg like greit kunne legge ut oppskriften nå. Disse pannekakene er helt fantastiske, og «dessverre» er disse guttas favoritter også, for det ble ikke mye igjen til meg. Må huske på å lage dobbel dose neste gang!

Oppskrift på proteinpannekaker

ca. 10-12 stk, små

1 moden banan
2 ss kesam
2 dl havregryn
3 egg
Skvett melk
1/2 ts kardemomme
En klype salt
1 ts bakepulver

Miks dette sammen i en blender og stek på middels varme. De trenger kun 1-2 minutter på hver side. Server gjerne med syltetøy, vaniljekesam eller frosne bær!

Følg meg gjerne på YouTube her, og se gjerne forrige søndagsvideo her.

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer