Hvordan kickstarte uka?

I dag våknet jeg opp til kaffelukta ved sengekanten, og det har jo blitt en tradisjon å få servert kaffe på senga de dagene Jørgen står opp tidlig for å komme seg på vakt. Det er noe av det beste jeg vet, og som jeg håper han fortsetter med til jeg blir gammel…haha! Små ting i hverdagen kan bety så mye, og det er kanskje en liten tankevekker til dere også. Det å gjøre partneren sin litt ekstra glad uten å måtte snu opp ned på enten lommeboka eller andre ting. Det er ikke så mye som skal til får at dagen kan starte litt bedre. Enig?

Jeg sliter vanligvis ikke med å sovne, men i går sovnet jeg ikke før klokka to. Derfor et trøtt trynet i dag som overhodet ikke blomstret over av energi. Var derfor ekstra godt å starte dagen med både kaffe i senga og et par kids som kom under dyna for litt morgenkos. Håper de fortsetter med det noen år til, men jeg nyter i hvert fall så lenge det varer.

Jeg synes det er deilig å kickstarte uka med en treningsøkt, for da er man liksom i gang. I dag var det time på CrossFit Lillestrøm, og jeg vet aldri hva økta er før samme dag. Veldig gøy og motiverende, men det er klart ikke alle dager det kanskje klaffer med tanke på form, energi og hva man har trent i dagene i forkant. Men i dag var det både snatch, handstand walk og muscle-up i ringer så jeg visste det ble en kul økt!

Mange tenker sikkert at det er luksus for meg å trene etter frokost. Det er uten tvil noe jeg setter veldig stor pris pris på, men til gjengjeld er det også ofte jobb blandet med trening. Det å kunne styre min egen hverdag, trene på dagtid og være tilstedet for barna mine både før og etter skolen er noe jeg setter enormt stor pris på, men som også har tatt flere år med mye jobb. Når det er sagt er blogging og sosiale medier for min del et litt ensomt yrke da mye av jobben skjer på kontoret hjemme. Så jeg er helt avhengig å komme meg ut for å ikke gro fast hjemme…:) Det er dager hvor jeg kjenner meg litt ensom. Jeg savner både kollegaer og et arbeidsmiljø, men så er det dager hvor jeg bare elsker jobben og friheten jeg har. Det er fordeler og ulemper med det å drive for seg selv, men jeg er veldig takknemlig for alt jeg får muligheten til.

Økten så slik ut:

 • 9 squat snatches @35kg
 • 9 muscle-ups
 • handstand walk, 10 m
 • 7 squat snatches @35kg
 • 7 muscle-ups
 • handstand walk, 10 m
 • 5 squat snatches @35kg
 • 5 muscle-ups
 • handstand walk, 10 m

Time cap (maks tid) var 20 min, jeg kom inn på 14.26.

Økten var satt opp med 43 kg i snatch, men jeg har ikke sjans til å klare det enda. Derfor er det veldig fint å kunne skalere ned både vekter og øvelser slik at man faktisk kan fullføre økta. Veldig gøy!

I forkant av økten passer vi på å bruke 30/40 minutter på både oppvarming, mobilitet og styrke. Det er en del av timen hvor vi også får kjørt mye teknikk slik at vi er best mulig forberedt på timen som kommer. All kred til instruktørene i boksen som både er dyktige og motiverende!!

Ekstra hyggelig var det å få med seg både Julia (@jgillros) og Solveig (@solveigmarit) på time i dag. God energi og en god start på dagen!

Fikk du ikke med deg helgens q&a på video kan du se den her.

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube her og Facebook siden min her

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer