JEG ELSKER PANNEKAKER | oppskrift

Det er lørdag og det betyr nok en oppskrift som er enkel å lage i tillegg til at den er både familievennlig og god på smak. Bananpannekaker har rimelig ingredienser, går fort å lage i tillegg er det en grunn til å bli kvitt de modne bananene i kjøleskapet som du kanskje egentlig ikke vil spise lengre.

Er det noe jeg aldri blir lei så er det pannekaker til frokost. I ukedagene blir det havregrøt, men det er deilig å kunne skjemme seg litt bort med noe litt ekstra i helgene. Denne burde du lage til frokost i dag!

Oppskrift på bananpannekaker

ca. 8-10 stk
  • 2 bananer, modne
  • 1 dl melk
  • 2,5 dl havregryn, lettkokte
  • 1 ts bakepulver
  • 3 egg
  • 1 ts vaniljesukker (kan sløyfes)
Slik gjør du:

Bland dette i en blender til røra er jevn og fin i konsistensen. Synes du den er litt for bløt kan du tilsette mer havregryn, evt litt mel. Er den for tykk tilsetter du ett egg evt melk. Stekes på middels varme, gjerne uten smør om stekepannen din tåler det. Server med syltetøy, vaniljekesam, sjokolade pro pud, friske bær eller annet godt!

Husk å se den siste YouTube filmen her, og følg meg gjerne på YouTube her

Facebook her og Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer