UKAS SMOOTHIE | oppskrift og juleshopping

Nå må jeg nesten feire litt, for jeg er ferdig med alle julegavene en uke i forkant! Det har aldri skjedd før! Når jeg ikke har fått trent har jeg hatt mer tid til andre ting så julegaveshoppingen har vært prioritert. Ukas smoothie nytes as we speak, og oppskriften finner du under.

Jeg har gjort så mye koselig denne julemåneden, og jeg må takke årets julekalender for mye ekstra familietid. Litt surt å tape i sjakk mot gutta i går, men med både pepperkakehus og sjakkspill ble det en fin avslutning på en ellers så fin helg. Mye hockey og fotball, så en helg etter min smak.

Formen er stigende, men jeg er fortsatt snørrete og hes i stemmen. Må ærlig innrømme at det er noe vanskelig å drive en treningsblogg når man er syk, men jeg lover mer trening utover i det nye året. I tillegg kommer det mer oppskrifter både på YouTube kanalen min HER og generelt på bloggen. Tipper det ikke bare er meg som ønsker gode rutiner på både mat og kosthold når vi runder av året

Ellers lagde jeg en video 3 enkle hårfrisyrer du kan ha til hverdag, men også til festlige anledninger og den filmen kan du se HER.

Oppskrift på mango-smoothie med ingefær

  • ca. 2 1/2 dl mandelmelk
  • 1 cm fersk ingefær
  • 2 never mango, frosne
  • 4 skiver avokado, frosne eller ferske
  • ++ litt vann etter ønsket konsistens
Slik gjør du:

Bruk en blender og sørg for å få smoothien jevn og fin i konsistensen. Har du ikke frossen avokado kan du selvsagt bruke fersk, men selv elsker jeg den frosne du får kjøpt i biter på Kiwi! Jeg måtte spe på med litt vann på slutten for å få den helt jevn, men du kan eventuelt bruke mer mandelmelk.

Fikk du ikke med deg ukas YouTube video sjekk den gjerne her.

Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer