UKAS INTERVALL | må løpes i dag!

Meningen var at jeg skulle løpe denne intervallen i går mens gutta trente langrenn, men slik gikk det altså ikke. Etter å ha blitt skvist ut i grøfta av verdens minste bil som overhodet ikke ville kjøre til kanten satt jeg bom fast. Måtte få hjelpe til å trekke meg opp, men heldigvis gikk det fint med bilen. Denne må jeg løpe etter frokost, og jeg håper dere er med!

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe.

Ukas intervall

Oppvarming

Start med lett oppvarming for deretter å løpe på 7-8-9 km/h de siste 5 minuttene. Det er viktig å få kroppen skikkelig i gang, og selv pleier jeg å bruke rundt 10 minutter på selve oppvarmingen. Noen trenger også kanskje til og med lengre tid.

Hoveddel

  1. 2% stigning gjennom hele økta
  2. 4,5,6,5,4,5,6,5,4 min
  3. 10 km/h for min del
  4. 1 min aktiv hvile mellom hvert drag

Dette blir en svettefest tror jeg, men som dere ser skal jeg løpe 4 min, 5 min, 6 min osv med 1 minutters aktiv hvile mellom hvert drag. En lang og fin økt som jeg gleder meg til før jeg reiser på hytta! Hør gjerne på podcasten vår, (@hverdagspodden) om kosthold og ernæring mens du løper. Veldig spennende episode om vekt, brødmat, mat før og etter trening, basisvarer og mye mer! Du kan høre den her:

Avslutning

Ro ned og løp/gå i 5-10 minutter. Tag meg gjerne på Instagram (@treningsfrue) om du løper denne i løpet av uken! Kult å få med seg hvem som tester den ut!

Husk at dette bare er forslag på hastighet. Ta økten som en inspirasjon og gjør den om til din egen. Masse lykke til!

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube her

Snapchat: Treningsfrue  where the fun is

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer