KLAR FOR EN KUL INTERVALL | ukas andre

Endelig fredag, og denne helgen har jeg gledet meg ekstra mye til. Det skal arrangeres jenteweekend i Geiranger, og jeg er så heldig som skal ha to treningstimer på lørdagen. I tillegg har jeg fått med meg søs så vi skal kose oss! Ukas intervall kommer her, og jeg håper du liker den!

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe.

Ukas intervall

Oppvarming

10-15 min oppvarming 1,5-2 % stigning på mølla, rask gange/lett jogg og litt raskere jogg på slutten for å få beina i gang.

Hoveddel
  • 4×8 min (8 min=90/30 x 3)
  • 2% stigning
  • samme hastighet på alle dragene
  • 2 min aktiv pause mellom hvert drag
Slik gjør du:

Her skal du løpe 4 ganger (drag) på 8 minutter og du skal dele opp de 8 minuttene i 90/30 sek. Det vil si løpe i 90 sek, hvile i 30 sek, løpe i 90 sek og hvile i 30 sek. Dette skal du gjøre i 8 min, altså totalt 4 ganger med 90/30 sek før du tar 2 min aktiv hvile. Repeter 4 ganger så er du done!

Avslutning

Avslutt med å gå rolig de siste 5-10 minuttene.

Snapchat: Treningsfrue

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer