UKAS INTERVALL | motiverende og tøff

Det har vært full rulle denne uka, men jeg har fått løpt en økt på onsdag som jeg fortsatt kjenner i kroppen. Elers gleder jeg meg til å sette i gang med dagens intervall, men den skal jeg la vente til i morgen ettersom jeg skal ha styrke i dag. Den blir tøff, men morsom tror jeg!

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe.

Ukas intervall

Oppvarming

10-15 min oppvarming 1,5-2 % stigning på mølla, rask gange/lett jogg og litt raskere jogg på slutten for å få beina i gang.

Hoveddel
  • 4×6 min (6 min=70/20 x 4)
  • sone 4
  • 2% stigning
  • samme hastighet på alle dragene
  • 2 min aktiv pause mellom hvert drag
Slik gjør du:

Her skal du løpe 4 ganger (drag) på 6 minutter og du skal dele opp de 6 minuttene i 70/20 sek. Det vil si løpe i 70 sek, hvile i 20 sek, løpe i 70 sek og hvile i 20 sek. Dette skal du gjøre i 6 min, altså totalt 4 ganger med 70/20 sek før du tar 2 min aktiv hvile. Repeter dette  4 ganger.

Når du trener i sone 4 er tiden du kan løpe begrenset før du stivner. Derfor er trening i sone 4 intervallpreget. Jeg som har 189 i makspuls bør da ligge mellom 165 og 174 i puls. (87,5-92,5% av makspuls er sone 4)

Avslutning

Avslutt med å gå rolig de siste 5-10 minuttene.

Snapchat: Treningsfrue

Camilla♥

Se gjerne ukas tvillingquiz som kom ut på søndag her:

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer