UKAS HJEMMETRENING | og en liten anbefaling

– annonse Nøre | Marint Kalsium –

Først må jeg bare si heia dere, for det var så mange som tok forrige ukes hjemmetrening på stuegulvet! Digger at dere kjører øktene jeg legger ut, og det får meg til å ville lage enda flere. Sammen med samarbeidspartneren min, Nøre har jeg laget nok et treningsprogram for deg til å trene hvor enn du er i verden, og alt du trenger er egen strikk og masse godt humør! Er du klar?

Løpesesongen er i gang og jeg er klar for både hinderløp og styrketrening i tiden fremover. Derfor er jeg også veldig takknemlig for å kunne ha et samarbeid med Nøre Marint Kalsium, som er et produkt som bidrar til normal skjelett- og muskelfunksjon.

Hver dag får beina og knoklene dine små sprekker og brudd som kalles mikrofrakturer. Disse små skadene svekker skjelettet ditt. For å stimulere prosessen hvor skjelettet bygges opp igjen, trenger kroppen vår kalsium. Det er her Marint Kalsium kommer inn i bildet. 2 kapsler inntas hver dag.

Nøre Marint Kalsium bidrar til å vedlikeholde normal skjelett- og muskelfunksjon. Produktet retter seg hovedsaklig mot kvinner som har bikket 30 år, fordi kalsiumlageret i kroppen da vil begynne å brukes. Så dette produktet har jeg faktisk bestilt hjem til mamma’n min også?

Produktet er 100 % norskt, rimelig på pris og du kan kjøpe det HER.

UKAS HJEMMETRENING | tabata

Tabata | hva er det?

Tabata er en intervalløkt med høy intensitet hvor hver økt er på 20 sekunder etterfulgt av 10 sekunders pause. Det vil si har du air squat som en øvelse skal du gjøre denne i 20 sekunder før du tar 10 sekunder pause. Dette skal gjøres 8 ganger før du tar 1 min pause og begynner på neste øvelse. Altså 20/10 sek x 8 sett, totalt 4 min pr øvelse.

Økten jeg har satt opp ser slik ut:

 • Frontbøy med strikk
 • 1 min pause
 • Stående roing med strikk
 • 1 min pause
 • Brystpress med strikk
 • 1 min pause
 • Planken
 • 1 min pause
 • Hallow hold
 • 1 min pause

1. Frontbøy med strikk

– Fest strikken slik jeg har gjort på bildet og start med føttene i hoftebredde. La tærne peke noe utover slik at når du beveger deg ned skal knærne gå i retning tærne. Trykket i hælen og spenn i kjernen gjennom hele øvelsen. Løft opp albuene og la blikket være rett frem under hele øvelsen. Press hoftene tilbake når du går ned (sett deg ned som du ville ha gjort om du skulle satt deg ned på en stol) Sørg for at knærne ikke peker innover når du går ned, men press de utover. Ryggen skal være rett, albuene og brystet skal opp under hele øvelsen. Gå ned til hoften er parallell med knærne. Press så opp igjen og repeter.

Hold i 20 sek / 10 sek pause x 8 sett, totalt 4 min

2. Stående roing med strikk

– Stå med hoftebred avstand mellom føttene. Ta tak i strikken som er festet rundt føttene dine med et overhåndsgrep. Start posisjonen med en liten knekk i knærne og et godt spenn i ryggen. Sørg for å presse hoftene bakover slik at overkroppen bøyes fremover, og at brystet peker oppover. Ha gjerne hodet i samme vinkel som nakke/overkropp. Dra strikken mot deg og skvis skulderbladene sammen. Gjerne hold et par sekunder før du slipper armene ned igjen.

Hold i 20 sek / 10 sek pause x 8 sett, totalt 4 min

3. Smal brystpress med strikk

– Fest strikken i et dørhåndtak eller legg det under kroppen slik jeg har gjort. Begynn med armene bøyd og inntil kroppen. Smal brystpress trener mer triceps enn bredt grep så om du heller vil trene mer bryst holder du bredere og presser albuene mer ut i bevegelsen. Press strikken rett opp og sørg for at albuene er inntil kroppen. Stram magen og sørg for at du er rolig og kontrollert i bevegelsen.

Hold i 20 sek / 10 sek pause x 8 sett, totalt 4 min

4. Planken

– Start med å legge deg på bakken og støtt deg på albu og tær. Sørg for at albuene er rett under skulder. Spenn mage, bein og rumpe og sørg for at kroppen er en rett linje. Hold posisjonen så lenge du skal uten å miste spennet i kroppen. Se gjerne ned i bakken når du holder posisjonen slik at nakken er rett.

Hold i 20 sek / 10 sek pause x 8 sett, totalt 4 min

5. Hallow hold

– Pass på at korsryggen er godt nede i bakken når denne øvelsen utføres. Glipper korsryggen kan du bevege beina litt høyre opp slik at du klarer å holde korsryggen nede. Ønsker du å gjøre denne øvelsen litt hardere kan du bevege armene over hodet som vist under. Hvis ikke kan du ha de langs kroppen som vist på bilde 1.

Hold i 20 sek / 10 sek pause x 8 sett, totalt 4 min

Lykke til folkens! Fortsett gjerne å tagge meg når dere kjørere øktene mine!

Ta gjerne en titt innom Nøre for å lese mer om Marint kalsium HER.

Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer