EFFEKTIV KARDIOØKT MED HØY PULS

annonse i samarbeid med Oslo Skin Lab

Det nærmer seg NM til helgen i Tri Erg som jeg så vidt skrev om i går (les mer her), og jeg kjenner at nervene begynner å komme. Men, jeg skal ikke glemme at dette er mest for gøy selv om konkurranseinstinktet lever i beste velgående. Det er vel litt sunt også tenker jeg at man føler litt nerver og konkurranseinstinkt. Vi har godt av det innimellom selv om jeg gjør dette mest for gøy.

Det er onsdag, og jeg har følgende økt på programmet i dag:

KARDIO

6 runder

  • 15 cal bike
  • 15 cal row
  • 15 cal ski
  • 2 min pause

Slik gjør du:

Her er det ikke noe som skal være gjennomført på en viss tid, men ettersom det er 15 cal pr stasjon er det all in på alle øvelsene. Det vil si at du skal kjøre så fort du kan gjennom både sykkel, romaskin og ski erg for deretter å ha 2 min pause mellom hver runde. 6 runder totalt. Om jeg klarer så klarer du for å si det sånn!!!

?☀️

Et lite pssst nå som sommeren er over og høsten er rett rundt hjørnet. Huden trenger pleie den også, og nå har The Solution fra Oslo Skin Lab 60% rabatt på første pakke av kollagenet jeg har brukt i over to år. Jeg er utrolig fornøyd, og dette er kollagen jeg tar hver eneste dag i form av en liten pose som røres ut i mat eller væske. (Nøytralt på smak)

Vil du også teste ut The Solution? Se HER for å få 60% rabatt på første pakke og deretter 30% rabatt på de neste leveringene.

Les mer eller bestill The Solution HER. Det er ingen bindingstid  og du får en pakke hver mnd i postkassen!

Camilla

 

Fikk du forresten med deg den nye YouTube serien min GARASJEDUELLEN med Martine Halvorsen i episode 1? Den ser du her:

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer