TRIPLETEX FOR DEG SOM ØNSKER Å STARTE EGEN BUSINESS

annonse ism. Tripletex

Tenk så deilig å kunne jobbe og ha system på både arbeidsoppgaver, men også regnskapet uansett hvor du er på jorden! Med regnskapssystemet Tripletex kan jeg gjøre akkurat det, og det er ikke for ingen grunn at jeg har hatt dette regnskapssystemet i snart 3 år!

Nå kan du teste Tripletex GRATIS i 14 dager HER

Hvordan startet jeg opp med å jobbe for meg selv?

Jeg husker frykten og spenningen jeg hadde for over 4 år siden da jeg bestemte meg for å si opp min faste stilling som markedskoordinator i et annet selskap, og starte for meg selv. Den natten sov jeg nesten ikke i det hele tatt, og jeg hadde virkelig ingen anelse om hvordan jeg skulle drive mitt eget selskap. Det enkleste ble å starte eget enkeltmannsforetak.

Deretter har ballen rullet fra første stund. Jeg signerte en kontrakt hos United influencers og ble på det tidspunktet noe man kalte en «blogger». Jeg skjønte raskt at valget jeg hadde tatt var riktig, og jeg våkner fortsatt den dag i dag med et stort smil om munnen. Jeg har en jobb jeg virkelig elsker og brenner for, en jobb som gjør noe positivt for andres menneskers liv.

Jeg skal ikke lyve. Det har vært tøft å stå på egne ben, tøft å ikke vite hvor mye lønn jeg får hver måned, tøft å tenke på hvordan fremtiden vil være om 5 år, men den sjansen er jeg ville til å ta. Til alle dere der ute som har store drømmer, du lever kun en gang! Ta sjansen, hopp ut i det og og følg drømmen din.

Enkeltmannsforetak ble til AS

I 2017 bestemte jeg for å starte eget AS, og og det var her jeg ble tipset om Tripletex av min nåværende regnskapsfører. Tripletex er et utrolig enkelt og oversiktlig regnskapssystem som er så enkelt at til og med jeg kan bruke det. ? Jeg har benyttet meg av dette programmet i snart 3 år, og det har vært både tidsbesparende, trygt og oversiktlig. Søsteren min har etter min anbefaling også begynt å bruke dette, og det det spiller ingen rolle om du har et stort eller lite selskap, enkeltmannsforetak, AS eller andre selskapstyper. Det gir meg tryggheten til å ha full oversikt over egen økonomi, fakturaer, betalingsfrister, lønn og bilag.

Vi som driver for oss selv vet hvor lite motiverende det er å sitte de timene det tar å registrere kvitteringer, kanskje har vi også mistet noen på veien eller ikke vet helt hvordan ting skal føres. Med Tripletex scanner jeg inn kvitteringen med en gang jeg har de i hånda og vipps legger den seg i bilag på Tripletex. Enklere blir det ikke. Kvitteringen registreres og føres inn.

Det å registrere nye kunder/leverandører er enkelt, og ikke minst kanskje det viktigste når du driver for deg selv; å lage fakturaer. Både med og uten mva.

For meg er det en trygghet å ha noe som er enkelt og trygt. Tripletex gir meg denne tryggheten, og jeg forstår virkelig ikke hvordan jeg skulle klart meg uten. Det finnes garantert andre regnskapssystemer der ute, men dette fyller i hvert fall alle mine krav.

Tripletex på mobilapp eller PC/Mac

Om du er mye på farten er det fortsatt enkelt med Tripletex, enten som en mobilapp eller nettside på PC/Mac. Jeg kom akkurat hjem fra 14 dager i Afrika, og ved å bruke både mobilapp og Mac er jeg nå à jour med alt som skulle gjøres i den perioden jeg har vært borte. Enklere blir det ikke!

Tripletex er et komplett økonomisystem som er utviklet for å gjøre regnskap og økonomi enkelt. Systemet består av  moduler for regnskap, faktura, reiseregning, utlegg, lønn, timeføring, prosjektstyring og CRM. Du setter selv sammen modulene du trenger, og på denne måten passer Tripletex til alle – fra de små til de store firmaene.

Fokuset i Tripletex ligger på smarte og intuitive løsninger, app og automatisering. Siden systemet er skybasert har alle tilgang når og hvor som helst, og man kan enkelt samarbeide med regnskapsfører siden man til enhver tid har tilgang til de samme dataene.

??

Jeg kan med hånden på hjertet anbefale dette videre til alle som vurderer å starte for seg selv enten det er enkeltmannsforetak, AS eller andre selskapsformer. Et fantastisk økonomisystem jeg kommer til å beholde så lenge jeg driver for meg selv.

Test gjerne ut Tripletex GRATIS HER i 14 dager. Så får du føle litt på det før du eventuelt bestiller.

Sjekk gjerne FB siden min; Treningsfrue HER for konkurransen hvor du kan VINNE 1 år gratis bruk av Tripletex Smart! 

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer