KLAR FOR UKAS ANDRE INTERVALLER!

Det har vært en lang og busy uke, og selv om kroppen kjennes noe sliten skal det bli godt å våkne av en aldri så liten svettefest på mølla. Jeg kjenner meg klar for ukas andre intervall, og den skal jeg selvsagt dele med dere.

Jeg er opptatt av å kjenne på mestring når jeg løper, og det er ikke det at jeg ikke kan ta en utfordring og gå på trynet innimellom, men i begynnelsen er jeg helt avhengig av å kjenne på god følelsen. Så i dag safer jeg litt og har det gøy. Er du med?

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe.

Oppvarming

Jeg gikk og løp rolig de første 10 min før jeg løp et part raske drag før jeg startet. Noen trenger kanskje så mye som 15-20 min til oppvarming, men det er veldig individuelt. Ta deg tid til å varme opp, og finn samtidig noen gode spillelister!

Hoveddel

  • Intervaller: 45×15 sek (x 10), 30×15 sek (x 20), 20×10 sek (x6)
  • Pause: se over (avhengig av drag) + 1 min mellom hver bolk
  • Stigning 2%
  • Hastighet: hard (øk stigningen gradvis for hver bolk)
  • Jeg løp på 14,16 og 18 km/h men slet litt med å få opp pulsen i starten. Skulle nok startet litt tøffere, men uansett veldig fornøyd med innsatsen! Sørg for å finne ditt eget tempo og hastighet!

Slik gjør du:

Her løper du 45 sek med 15 sek pause (hvor du hopper av mølla) 10 ganger. Totalt 10 minutter. Pause 60 sek. Deretter kjører du 30 sek løp og 15 sek pause x 20. Det vil si totalt 15 min. Øk gjerne hastigheten på dette draget. Deretter avslutter du med en «dessert» på 20 sek løp og 10 sek pause x 6. Denne skal være hard!

Avslutning

Avslutt med 10 minutters rolig jogg/rask gange før du er ferdig.

Camilla♥

Følg meg gjerne på Facebook her og YouTube her.

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer