MINE BESTE PROTEINRUNDSTYKKER!

DSC00518
I går kom jeg hjem til så og si tomt kjøleskap, og da var det bare å mekke noen gode pannekaker til gutta. Siden jeg har to storspisere i hus kan man jo bare drømme om at det blir igjen en pannekake eller to. Neida ikke denne gangen heller, men til gjengjeld var det fantastisk digg å finne noen supre ingredienser slik at jeg i det minste kunne lage meg noen saftige og digge proteinrundstykker. Disse var så mektige at jeg kun orket to stykker. Med smøre ost, kalkun og gulost ble dette virkelig snadder på en torsdag kveld.
DSC00494 DSC00496 DSC00500 DSC00503DSC00511
Oppskrift på raske og sunne proteinrundstykker:
250g havregryn, lettkokte
60g mandler
40g tørket tranebær
2 raspet gulrøtter
3 egg
1 boks (250g) cottage cheese
Samle alt i en bolle og bruk stavmikser eller annen type blender for å mikse det sammen. Tar det kun 3-4 minutter. Deretter bruker du hendene og former de som du selv ønsker. Legg de på stekebrettet med bakepapir før du putter de i ovnen på forvarmet 220 grader varmluft i 10-12 minutter. Alt avhengig av ovn selvfølgelig. La de hvile på rista i noen minutter før du fyrer løs med deilige, saftige og super sunne rundstykker. Prøv da vel!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer