Grønn supersmoothie; perfekt å kickstarte uka med!

DSC06143
God morgen superstars! Mandag morgen og jeg er så klar for en ny uke! Forrige uken var litt tøff mot meg faktisk, og med litt lite søvn i tillegg var jeg relativt sliten etter at uka var ferdig. MEN jeg er på bena igjen og klar for å trene, jobbe og sette i gang med spennende planer! Hva er planene dine for uken? Har du satt av dagene med trening i boka di? Det kan være smart å planlegge uken litt med tanke på både mat og aktivitet, og da er det også lettere så ikke lure seg unna! Jeg har laget en supersmoothie til dere med masse go´saker og tenkte selvsagt å dele denne med dere.
DSC06158 DSC06154 DSC06147
Oppskrift på grønn supersmoothie, 2 glass
100g frosne soyabønner, grønne
En neve ananas, frosne
En neve spinat, ca 6 biter, frosne
1/2 avokado
1/2 lime, saften
1/2 banan
4-5 isbiter
1-3 cm fersk ingefær
Melk etter ønske

Bland sammen herligheten og kos deg med en frisk og sunn start på uka!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer