Ukas intervallutfordring til DEG!

IMG_0004
God morgen til dere alle sammen! Håper dere har hatt dere en super start på denne dagen så langt! Jeg har jo absolutt ikke glemt intervallutfordringen deres, og i dag blir det en intervallutfordring på romaskin! Noen av dere som har testet romaskin før? Hvis ikke er det kanskje på tide nå?? Gjør følgende:
Still maskinen inn på 150 meter med motstand på 10 for hver gang du skal ro. (Dette er den tyngste motstanden og den kan selvsagt varieres) Og du har 1-2 minutter på deg til å stille den inn på neste drag.
Intervall 1: 150 meter med full innsats!
Pause: 1-2 minutter og få pusten litt tilbake
Intervall 2: 150 meter med full innsats!
Pause: 1-2 minutter og få pusten litt tilbake
Intervall 3: 150 meter med full innsats!
Pause: 1-2 minutter og få pusten litt tilbake
Intervall 4:  150 meter med full innsats!
Pause: 1-2 minutter og få pusten litt tilbake
Intervall 5:  150 meter med full innsats!
Når du nå er ferdig kommer du trolig til å være ganske så sliten, men ro gjerne litt rolig de siste 5 minuttene om du har krefter til det. Eventuelt ta 10 minutter med rolig gange på mølla. Noen som tar utfordringen??

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer