Gårsdagens intervalløkt og CrossFit Open 17.2


God morgen superstars! Først må jeg bare si fy søren så mye sprekinger det er som følger meg, og jeg digger at dere kjører på med intervalløktene jeg lager til dere. Det å se at dere kjører eget tempo, om det er høyere eller lavere hastighet og stigning gjør meg også glad. Kjempe viktig å følge sin egen form og ikke føle seg presset til noe som helst. Hensikten her er jo at dere skal bli inspirert til å faktisk løpe, og om dere starter lavere på intensiteten har jo ikke det noen betydning. Du gruser alle sofaslitere uansett, og din progresjon er det som betyr noe. Husk det! Jeg har mange som løper fra meg på mølla, men det er kun meg selv jeg konkurrerer mot. Got it?
Gårsdagens intervalløkt var super kul, og jeg synes det var så fryktelig motiverende når tiden på dragene ble kortere og kortere. 4 minutter er lenge, haha, så når du begynte å bevege deg ned på 1 min og 40 sekunder begynte jeg å tørre å dra på litt. Min økt så slik ut:
Gårsdagens intervalløkt
Oppvarming rask gange 7 km/h med stigning 2% i 10 minutter
4 min på / 2 min av x 2 / (hastighet 11 km/h)
2 min på / 1 min av x 2 / (hastighet 12 km/h)
1 min på / 30 sek av x 4 / (hastighet 14 km/h)
40 sek på / 20 sek av x 6 / (hastighet 15 km/h)
20 sek på / 10 sek av x 8 / (hastighet (17-18 km/h)
Elsker slike økter hvor svetten bare renner, for følelsen av å knuse dørstokkmila er virkelig noe for seg selv!!

Etter økta var det å hoppe i dusjen, komme seg til Oslo for å se CrossFit Open 17.2 hvor Kristin Holte og Bjork Odinsdottir konkurrerte mot hverandre. Fy flate for noen jenter, og jeg blir så fryktelig imponert over hvor sterke både psykisk og fysisk disse jentene er. Inspirasjon til tusen! Jeg skal prøve meg på CrossFit Open del 2 (17.2) mandag så det blir gøy. Så lenge jeg slipper burpees er jeg meget fornøyd,..haha. Vet du, av damer på 35-39 ligger jeg på en 46. plass i Norge av 146 damer. Hvor fett er ikke det?? På verdensbasis ligger jeg på 3824. plass av 26 101! Sykt gøy, men det blir noen øvelser jeg ikke mestrer fremover men skal i hvert fall gjøre mitt aller beste! Man må ikke være så redd for å feile, drite seg ut eller tro at man ikke klarer; for DU får virkelig til alt du vil. Etter denne konkurransen vet jeg jo også hva jeg vil jobbe mer med til neste år, og bare tenk så mye man lærer. For ikke å snakke om alle menneskene man møter. Det er virkelig helt fantastisk. Verdt å tenke på om du er usikker på å kaste deg uti nye ting! Enig?

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer