CrossFit open 17.2


Sola titter inn gjennom vinduet og jeg ligger fortsatt under dyna. Rent sengetøy og duften av kaffe fra kjøkkenet må være noe av det beste jeg veit, og kroppen kjennes litt bedre ut enn i går. Hodepine og lite energi gjorde så kroppen sa litt stopp i går kveld og selv om det kanskje ikke var det perfekte tidspunktet å kjøre del 2 av CrossFit open fikk jeg gjennomført. Jeg ga mitt beste og med både Roger, Julia og Soroush til stedet ble det god energi!

Sjekk den fine gjengen her! @sulland15, @jeanettkristians1, @jgillros og @rogerrnilsson
Foto: @hakonjorgensenNå var det jo klart for del 2, altså 17.2 og vi skulle kjøre følgende runde:
Fullfør så mange runder og reps som mulig på 12 minutter:
2 runder med:
15 m gående utfall m/15 kilos hantler
16 toes-to-bars
8 power cleans (15 kilos hantler)
2 runder med:
15 m gående utfall m/15 kilos hantler
16 bar muscle-ups
8 power cleans
Jeg har forsøkt meg litt på muscle ups men ikke klart den ene enda. Så det endte med at jeg måtte stoppe på runde 3 etter gående utfall, for da kom jeg meg ikke lengre. Men jeg fikk fullført så langt det lot seg gjøre og er klar for 17.3 til helgen! (Tiebrake 5.13 min) Moro med utfordringer og for min del lærer jeg så ufattelig mye hver eneste gang. For ikke å snakke om samholdet og den gode energien du har i boxen!
Alltid en BOOST smoothie på Asker Treningssenter. Bonus etter en hard økt!

Jeg holdt på med turn i går av alle ting og etter alle de ablegøyene har nakken min rullet mer enn den har gjort de siste 20 årene. Haha, aldri vært mer støl i nakken men fy så gøy vi hadde det.


@jariiseofficial var også med – han hadde turnferdigheter altså👌

Jeg har jo drevet med stuping i mine yngre dager så moro å trene litt turn igjen! Kanskje det er noe jeg bør starte opp igjen? Hehe. Lag deg en god dag – digger dere alle sammen!
Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer