Intervallutfordring fra New York


Vet dere, siden jeg er på ferie glemte jeg å lage intervallutfordring til dere fredag. Sorry! Men samtidig er det jo bra at jeg klarer å koble av også ikke sant… hehe!

Når det er sagt er jeg veldig takknemlig for at dere liker disse utfordringene for det får meg til å presse meg selv slik som jeg gjorde her på hotellet lørdag. Det beste er jo at jeg ikke ante hvilken hastighet jeg løp på for jeg hadde ikke peiling på hvor mye miles var i forhold til km/t, men det har jeg søkt opp så økten så slik ut:
Ukas intervall fra New York
15 min oppvarming 3% stigning 7-8-9km/h
5 drag 60/60 2% stigning 13 km/h
5 drag 60/60 3% stigning 14 km/h
5 drag 30/30 4% stigning 15 km/h
5 drag 30/30 5% stigning 16 km/h
Avslutt med 10 min lett jogg/rask gange
Denne intervallen likte jeg kjempe godt og ved å øke stigningen også for hver intervall kjenner du det godt på slutten av økta. 5 drag på 60/60 betyr altså at du skal løpe 60 sek på og ha aktiv hvile (rask gange/lett jogg) i 60 sek før du begynner med drag 2 av den intervallen på 5 drag. Når jeg løper 30/30 hopper jeg bare av mølla i pausene da jeg ikke rekker å justere hastigheten på 30sek. Blir jo bare stress. Håper dere forstod det!:)
Lykke til og kjør på!
Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer