Memorial Stairs Climb NY

God morgen fra senga her i New York! Klokka er 06.00 og jeg klarer ikke sove lengre. Det er 5 timer forskjell fra tiden hjemme men så langt har det gått veldig greit.
Gårsdagen var en opplevelse, og det var jo egentlig på grunn av i går vi alle her her i NY. Gunn hadde meldt seg på trappeløp i nye World Trade Center til minne om alle brannmenn som døde under 9/11. Utrolig sterkt å stå der, men også en veldig fin ting å gjøre for å hedre alle sammen. Folk kom bort til oss og takket oss for at vi hadde tatt turen, og Gunn er jo rene kjendisen her borte. Moro!

Vi var så heldige at vi slapp å stå ute nede når løpe pågikk og Julia og jeg endte opp på toppen med alle de andre som skulle løpe. Fikk med oss en etter en brannmann som kom opp etter å ha gått/løpt 76 etg med fult utstyr. Imponert over alder på mange av de for her snakker vi fra unge til veldig gamle.

Gunn var en råtass og kom opp på en 25. plass, som var beste plasseringen for alle de 25 jentene som var med. En veldig sterk opplevelse sa hun for oppover trappene var det bilder av alle de som døde under 9/11. Men samtidig en veldig fin måte å hedre de på. Alt i alt en minnesrik dag.

Etter trappeløp var det hjem å dusje og pynte seg litt til jentetur på Tao downtown. Sykt god mat og god atmosfære men ingen fest denne kvelden heller. Vi er så trøtte på kvelden så hjem i seng klokka 22 haha.
I dag skal vi finne en CrossFit box i Brooklyn slik at vi får tatt open 17.4. Gruer men gleder meg veldig men vi skal selvsagt ikke skippe økta selv om vi er her!
Ønsker dere en super dag!
Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer