Hvordan gikk CrossFit Open her i New York?


Man må ut av bobla si for å vokse innimellom, og for meg kan det bety alt fra å stå på en scene til å trene på et treningssenter jeg overhodet ikke har noen kjennskap til. For de fleste av oss kjenner kanskje til den litt usikre følelsen når man tar på seg joggeskoene og tasser ut på et treningssenter man ikke kjenner. Ikke er det folk man kjenner og man vet ikke helt hvor noen ting er.

For meg har det tatt mange år å bli mer og mer komfortabel med akkurat denne følelsen, men den har heldigvis blitt bedre og bedre med årene og jeg har blitt tryggere og tryggere på meg selv. Vi er jo bare nødt til å jobbe med oss selv tenker jeg i forhold til hele tiden å presse noen grenser, store som små.

Nå reiser ikke jeg alene, og det hjelper jo veldig å være flere. Vi fikk anbefalt en CrossFit boks i Brooklyn så da var det bare å finne en taxi som ville kjøre oss dit. Vi ble anbefalt @willybcrossfit i Brooklyn og herregud for et kult sted! Veggene var malt i sort, det var ryddig og på veggen hang det amerikanske flagget. Vi ble møtt av to instruktører, @candopushthru og @jsteinfit som coachet oss gjennom økt nummer 4 av CrossFit Open, 17.4.

Jeg er så stolt av både Gunn og Julia som virkelig ga sitt beste under økten. Jeg kjørte økten etter jentene for jeg ville heie de frem og ta litt bilder slik at de kunne få noen fine minner til senere. Utrolig gøy og ikke minst inspirerende å se hvordan de virkelig ga alt!!! Det var ikke en muskel som ikke fikk kjørt seg under økten tror jeg, og jeg tror neppe jeg har sett Julia så sliten som når hun rodde. Det var nesten så jeg så tårene sprette frem, men jentene gjennomførte med stil! Jeg er så stolt!

Økten min så slik ut – fullfør så mange runder som mulig på 13 minutter:
55 reps @70kg markløft
55 reps wall-ball kast @6kg 2,7m opp på veggen
55 kcal romaskin
55 håndstående pushup

Jeg hadde vel trodd at jeg skulle kjøre 15 reps markløft av gangen, men der gikk jeg på en aldri så liten smell skal jeg si deg. 15 reps på første, så måtte jeg ned på 5 av gangen for å klare å komme meg gjennom 55 reps. Tungt, og de siste var seie, men jeg kom meg gjennom! Wall-balls er også tungt, men her har jo Gunn og jeg en fordel med tanke på at vi er så høye. Vi kan stå å ta i mot den ballen ganske så høyt oppe på veggen så glad noen av øvelsene er egnet bedre for oss på 180 cm også! Neste var romaskinen. Fytti$%%$$$$ – det var så tungt det! Her skal vi altså ikke måles på distanse eller tid, men antall kcal. 55 kcal skulle vi ro for så å begynne med håndstående pushup inntil en vegg. Jeg kom meg gjennom 51 svette kcal før tiden var ute, det vil si  på totalt 13 minutter. Målet var å klare 1 håndstående pushup, men det klarte jeg ikke. Maybe next time, men jeg er så utrolig stolt oss alle tre og synes vi lett kan klappe oss på skuldra for gjennomført økt. Dette var så gøy!

 
Det jeg liker med denne sporten er menneskene, treningsgleden og all den positive energien du får i en slik boks. Alle er så gjestfrie og de er oppriktig glade på dine vegne når du klarer mål, store som små! Digger det, og digger at alle heier på alle! CrossFit Family

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer