Den siste blir tøff!


Kjenner hjertepump slår litt ekstra godt når jeg tenker på CrossFit Open sin siste økt, 17.5. Vi startet på 17.1 og har gjort alle 4 øktene hver helg de fire siste ukene. Nå er det kun den 5. økten igjen før vi er ferdig. Skal bli godt å bli ferdig også for det har vært tungt men også utrolig lærerikt. Jeg som kun har trent CrossFit i noen måneder har begynt å like denne treningsformen veldig godt og jeg har mestret ting jeg aldri trodde jeg skulle klare. DET er det som er moro! I tillegg har jeg fått stiftet masse nye bekjentskap som jeg setter stor pris på!

Julia @jgillros og jeg prøvde oss på hoppetau i går! Moro men veldig vanskelig! Må øve mer!

Siden jeg er alene med gutta boys denne uken og jeg stiller som hockeymom hele helgen blir jeg nødt til å kjøre open økta på mandag. Noen som vet hva double unders er? Kort fortalt, du skal hoppe med hoppeatau to og to sving av gangen. Altså føre hoppetauet to ganger rundt før beina treffer bakken! Jeg klarer en og en med pause så det kommer til å ta tid! Men programmet lyder som følger:
9 thrusters @30kg
35 double unders
Fullfør 10 runder (!) på kortest mulig tid. Altså 90 reps thrusters 30kg og 350 double unders totalt. Omg sier jeg bare men her er det bare å gå all in! Lover å holde dere oppdatert💗
Her ser dere hele økta og forøvrig alle de andre 4 øktene også!
Lag deg selv en bra dag!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer