Grønn supersmoothie

God morgen verden! Mandag er her og jeg kjenner jeg er skikkelig klar for ny uke! Hvor deilig vær var det forresten ikke i går da?? 19 grader og sol – kjenner at kroppen våkner til live og jeg er super klar for vår og sommer!!
I går lagde jeg to porsjoner smoothie, men endte opp med å spise begge bollene selv. Haha, Jørgen var ikke helt i form så jeg fikk begge. Denne oppskriften var skikkelig kremete og god – anbefales! Liker du ikke kokos smak erstatter du bare cocosa med litt avokado eller nøtter!
Oppskrift på grønn supersmoothie, 2 porsjoner 
1/3 frossen banan
En håndfull blanding av frossen mango, banan og ananas
1 liten boks cottage cheese
En neve frossen spinat
1-2 ts cocosa
Melk etter behov
Nå skal jeg ut å kjøre siste CrossFit økta, 17.5. Kan ikke double unders så dette skal bli riktig så spennende! Wish me luck💚

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer