Hvordan gikk intervallene i dag og tips på sunn dessert!


Har noen av dere testet ut intervallene jeg la ut tidligere i dag? Jeg kan jo ikke være noe dårligere enn dere så her var det «no mercy» etter morgenmøte i Asker. Må si at jeg grudde meg litt for det er en tøff intervall, men som jeg har sagt hundre ganger før: gjør den til din egen. Pass på at tempo er noe du er komfortabel med slik at du klarer å fullføre. Men du skal være ute av komfortsonen et par ganger altså…hehe.
Min intervall så slik ut:
15 min oppvarming 2 % stigning på mølla, rask gange/lett jogg de siste minuttene
1×4 min 2 % stigning, 12 km/h
Rask gange/lett jogg i 1 minutt
2×3 min 2 % stigning, 13 km/h
Aktiv hvile, rask gange/lett jogg i 1 minutt
3×2 min 2 % stigning, 14 km/h
Aktiv hvile, rask gange/lett jogg i 1 minutt
4×1 min 2 % stigning, 16 km/h
Aktiv hvile, rask gange/lett jogg i 30 sekunder
5×30 sek 2 % stigning, 17 km/h
Hopp av mølla og hvil i 30 sek
Avslutt økten med å gå/løpe rolig 5-10 minutter om du har tid. Jeg hoppet like greit av og la meg rett ut på bakken. Sliten, svett men utrolig fornøyd med egen prestasjon. Kunne nok klart og tynt meg enda mer på slutten, men jeg sliter veldig med motivasjon når jeg løper alene. Lager unnskyldninger for meg selv – noen som kjenner seg igjen? Men dette var en bra intervall som jeg garantert skal løpe igjen!


Tips på en rask fredagssnacks om du er fysen på noe søtt, sunt og friskt!
Bringebærkos perfekt en fredagskveld

Yoghurt naturelle
Ferske bringebær
Kiwi i skiver
Honning, flytende
Sjokolade


Start med å legge kiwi nederst langs glassene. Full halvveis på med yoghurt naturelle, flytende honning, mer yoghurt og topp med friske bringebær, sjokolade og kiwi. NAM!

Ønsker dere en nydelig fredagskveld!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer