Proteinrik pai med egg og vårløk


Her kommer en sunn og proteinrik lunsj dere kan servere til hele familien, kjæreste eller kun deg selv. Ta vare på restene så har du deilig lunsj resten av uka! Server denne med en god salat, ferske rundstykker eller bare paien. Skikkelig godt og den er super enkel å lage!

Bunnen vært i ovnen ca 17 minutter og er klar for litt fyll før den plasseres inn i ovnen igjen

Inn i ovnene 20-25 min før den er klar til å spises!


Oppskrift på paibunn med cottage cheese
3 dl havregryn, lettkokte
2 dl fibra fullkornshvetemel (bruk det melet du selv ønsker)
200 g cottage cheese
1/2 ts salt
Melk eller vann etter behov, ca 2-3 dl
Fyll
12 egg
1 pk kalkunpålegg
Vårløk
Revet ost
Paprika
Salt & pepper
Miks havregryn i en blender så du får havremel. Tilsett resten av ingrediensene til bunnen og rør det godt sammen til en deig. Spe på med melk eller vann til du får en deig som har passe konsistens til å kunne trykkes ned i en paiform. Min ble litt klissete men jeg brukte en liten plastpose rundt hånda slik at det ikke klistret seg. Press bunnen så tynn du bare kan, evt kan du bruke kesam istedenfor cottage cheese om du ikke liker konsistensen.
Stek bunnen på 200 grader over/undervarme i ca 15-20 minutter før du heller i fyllet som beskrevet over. Dette har du da blandet i forkant slik at du bare heller det oppi paien for så å sette den tilbake i ovnen på samme grader, ca 20-25 minutter avhengig av ovn. Du kan evt strø på litt ost når det er igjen 10 minutter av steketiden!

Lykke til – dette ble kjempe godt!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer