Oppkjøringen kunne kanskje startet bedre, men jeg gir full gass!


God morgen folkens! Jeg smiler litt ekstra i dag for endelig skal jeg prøve meg på en løpetur. Det var liksom ikke slik jeg så for meg påskeferien, men for å se det positive i det har jeg hatt tvungen fri uten å kjenne meg rastløs. For er man syk er det jo bare hvile som fungerer, og da har jeg liksom en kjempe unnskyldning for å slappe skikkelig godt av uten å tenke jobb. Godt det også og kroppen har jo godt av litt hvile innimellom.
Når det er sagt trives jeg selvsagt med en kropp som spiller på lag og et energilager som ikke bare er halvfullt, men nå kjenner jeg meg bedre og bedre for hver dag. Litt forkjøla men kroppen er fin. Jeg har jo IKKE tid til noe hvile kan du si, for lørdag braker det løs med årets første løp, TOUGH VIKING i Gøteborg. Jeg skulle nok ha skjerpa løpeformen litt mer, men Julia og jeg løper uansett. Det er jo gøy, og vi har det alltid så ufattelig moro sammen under disse løpene.  Målet er å løpe mer intervall/motbakke og langturer gjennom vår/sommeren slik at løpeformen tilspisses enda mer mot høsten igjen. I tillegg skal jeg jo løpe Toughest med teamet mitt i september og det er noe jeg virkelig ser frem imot!

God stemning før løpet – alltid!

Gjengen fra i fjor!

Mistenker at det blir kaldt i år også…haha!


Ser det ikke fantastisk gøy ut da??? Gleder meg utrolig mye, og selv om det garantert blir en kald fornøyelse skal jeg nyte hvert sekund! Vi reiser til Gøteborg i helgen og jeg lover å holde dere oppdatert i løpet av dagen/helgen. En ting er sikkert – jeg er klar for å gi full gass!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer