Kanskje ikke det lureste jeg har gjort men…


Hopp i havet – ja det var akkurat det vi gjorde i dag. Kanskje ikke det lureste jeg har gjort siden jeg fortsatt er forkjøla, men jeg tror ikke jeg blir noe verre av det. Kanskje tvert i mot? Man skal ikke blåse av en god endorfinrus tenker jeg, for fy søren så moro dette er. Vi kaller oss @Vikingsquads og vi har badet oss gjennom vinteren fra i fjor. Noen mer ivrige enn andre, men det er noe spesielt med å bade i kaldt vann. Veldig befriende og ikke minst et kick med fritt rom for adrenalinflyt til langt utpå kvelden. Jeg kjenner det i tærne mine enda, men det er liksom på en god måte. Akkurat som om kroppen har våknet litt ekstra. For i det du er ferdig med de 5 svømmetakene og reiser deg opp av vannet for å løpe mot håndkle opplever jeg en skikkelig lykkefølelse. Endorfiner!

Vi bytter litt på hvor vi bader, men denne gangen ble det Sørenga Sjøbad som fristet. Her har du til og med en sandstrand som blir fin å bruke utover sommeren. Foreløpig er det ingen sol som nytes etter badet, men jeg ser frem til å bade her også i varmere temperaturer. Enn så lenge nyter vi isbadingen så lenge vi kan, og det er virkelig noe å anbefale!

Lag deg en fin kveld! Nå skal jeg krype under pleddet i sofaen og se på serien «Før jeg dør» på NRK sammen med Jørgen. kjempe spennende serie jeg virkelig anbefaler!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer