Hvem er klar for ukas intervall?


God morgen superstars! Ingen fredag uten en intervalløkt, og denne kjørte jeg i går formiddag før jeg skulle holde foredrag. Godt å kjenne at nervene slapp litt for svett det ble jeg! Jeg tar det litt med ro siden jeg akkurat har vært forkjøla, og ettersom jeg også skal løpe Tough Viking i morgen var det godt med en joggetur ute og en intervall denne uken. Men jeg skal si at gårsdagens intervall er mentalt utfordrende for 5 minutter kjennes ut som en evighet. Litt tung i låra, men jeg gjennomførte. Håper du tester den ut du også!

Ukas intervall, 3×5 minutter
Lett oppvarming 10 minutter med 2% stigning, rask gange/småløp
Intervall 1 – 5 minutter, 2,5 % stigning, hastighet 10km/h
Aktiv hvile – rask gange/lett jogg 60 sek
Intervall 2 – 5 minutter, 2,5 % stigning, hastighet 11km/h
Aktiv hvile – rask gange/lett jogg 60 sek
Intervall 3 – 5 minutter, 2,5 % stigning, hastighet 12km/h
Aktiv hvile – rask gange/lett jogg 60 sek
Avslutt med rask gange/lett jogg 5-10 minutter før du er ferdig. Denne ble jeg skikkelig svett av så det er bare å sette i gang!

Lykke til og KICK ASS!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer