Jeg er søren meg kvalifisert til EM!


Kroppen er støl, musklene er såre men hodet er fylt med adrenalin, god energi og gode minner fra gårsdagens Tough Viking i Gøteborg. Vi kjørte ned sammen med et vennepar, Roger & Julia fredag og overnattet en natt i Gøteborg før den store løpsdagen. Jeg er alltid veldig spent, nervøs og glad på en gang før alle disse løpene, for selv om jeg ikke skal knive om toppen slik Jørgen gjør er det liksom vanskelig å si til seg selv at man bare gjør dette for gøy når man er et konkurransemenneske fra før. Men Julia og jeg pleier å si at vi gjør det for gøy med litt konkurranseinnstinkt innabords. Sånn må det være om man skal klare å presse seg litt og litt for hver gang.

Julia (@jgillros) og meg straks klare til start!

Gjengen min – vi har det ufattelig gøy sammen!

Er så hyggelig å gjøre dette sammen som par.

Første hindre var en haug med rugbyspillere, og i fjor fikk Julia seg en skikkelig karamell, men i år slapp vi jammen unna begge to. De var visst snillere i år…hehe, og etter det hinderet var det bare å begynne å løpe. For løp det er det mye av under dette hinderløpet. Gjørmebad, rampe på 5,5 meter, container fult med isbiter og vann, monkeybar, atlas steiner @50kg for jentene, tauklatring, superslide,gå med tunge bøtter fylt med stein, ja dette er bare noen av hinderne vi var gjennom. Helt rått, og arrangør har virkelig laget et løp i verdensklasse.
Et knippe bilder tatt under løpet // Foto: @fotomoije

Spinning wheels – vanskeligere enn jeg husket men kom meg gjennom! Ikke beste i stil kanskje, men fullført er fullført!

Au, her løp vi gjennom et strømgjerdet. Røsket godt et par ganger, men det gikk fint! Se ansiktsuttrykket vårt – gleder og gruer oss!

Roger in action! @RogerRNilsson – kjempet bra som alltid!

Mye følelser i dette bildet, men det sier sitt. Det er ufattelig gøy å gjøre dette sammen med noen!

Medaljene rundt halsen og kaldt som f. Skiftet kanskje så snart etter at bildene var tatt!


Noen private bilder tatt av Jørgen kommer her:

Atlas steiner @50 kg var overraskende enkle! 

Julia og jeg er på «joggetur» sier Jørgen, og jeg kan egentlig være litt enig med han. Selv om det til tider er tungt å løpe er vi ofte i komfortsonen. Jeg vet vi har så sykt mye mer å hente på løpingen så nå skal det løpes frem mot Tough Viking i juni. Da skal vi kick ass sånn skikkelig og vi skal også ha som mål å gjøre det bedre enn vi gjorde i fjor. For i fjor rocka vi big time med en 44 og 45 plass mener jeg å huske at det var.


Men energien du får på slike løp, menneskene rundt deg, menneskene du blir kjent med, musikken, åpenheten, mestringsfølelsen du får og følelsen av å være en del av noe så moro; ja den unner jeg hvem som helst. Og vet du hva? Jeg kvalifiserte meg til EM i år!!! Haha, ikke i mine villeste drømmer hadde jeg trodd at jeg skulle klare det, så nå er det altså EM på meg til sommeren i Nederland og VM i Canada for Jørgen! Han kvalifiserte seg nemlig til VM. Dette blir gøy!

Lag deg en bra kveld – det skal jeg!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer