Frokosten som nesten knuser havregrøten!

Jeg elsker havregrøten min om morgenen, og jeg spiser lett havregrøt mandag til søndag. MEN om jeg skal bytte ut grøten en dag med noe annet slår disse pannekakene nesten helt til topp. jeg sier nesten, for det er faktisk ingenting som slår grøten min.

Disse laget jeg tidligere i uken, og sammen med ProPud vanilje som jeg er en stolt ambassadør for må jeg si at dette virkelig var gode saker. Ikke bare nok med at det smaker himmels, men frokosten er jo relativt sunn også!

ProPud vanilje er virkelig godt, og du kan kjøpe de her. (annonselenke)

Oppskrift på frokostpannekaker
3 egg
250 g havremel
3 dl helmelk
1 ts kardemomme
1 ts bakepulver
Litt sammalt hvetemel etter behov
Slik gjør du: Bland alt sammen og visp til du før en jevn og fin røre. Røren skal være sånn halvveis tykk, litt slik som vaffelrøre. Jeg måtte tilsett litt ekstra sammalt hvetemel for at den skulle bli tykk nok. Tipper det var ca 0,5-1 dl sammalt hvetemel, men det finner du ut ved å tilsette litt og litt.
Stekes i pannen på middels varme. Snu pannekakene når du ser at det begynner å piple på toppen. De skal være gylne. Legg pannekakene oppå hverandre, fyll med frosne bær og legg på PrpPud vanilje enten mellom lagene eller kun på toppen. Smaksfest fra ende til annen!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer