Oppskrift på proteinrundstykker, nå bare enda bedre!


Jeg vet mange av dere allerede har laget proteinrundstykkene jeg har postet opptil flere ganger her på bloggen, og mange av dere har takket for god oppskrift. Det er jo ingen vits å endre noe som funker, men jeg har tilsatt og gjort noen småjusteringer for å få de anda saftigere. og det klarte jeg, bare se her.
Ingenting er som mat som tar kort tid, er næringsrikt og smaker godt. Her kan du egentlig bare ta det du måtte finne, fylle de med skinke, spinat, mandler, valnøtter, revet ost, chiafrø, havregryn, gresk yoghurt, mel og andre ting. Selv har jeg tatt det jeg fant i kjøleskapet og med revet gulrot ble disse proteinrundstykkene saftige og gode.

Oppskrift på proteinrundstykker, ca 10 stk

3 egg
3 dl havregryn, lettkokte
1 liten boks cottage cheese
1 revet gulrot
havsalt
Bland alt sammen med en slikkepott (ikke bruk stavmikser denne gangen) og bruk en stor skje til å legge de rett på stekebrettet med bakepapir. Grunnen til at du ikke bruker stavmikser er at de da vil flyte ut og bli en stor røre. Stek de i midten på 220 grader, over/undervarme i 11-13 minutter avhengig av ovn. Du ser når de begynner å bli gylne. Avkjøl på rist og server med godt pålegg, eventuelt ved siden av en god omelett. Oppbevares i kjøleskapet eller fryseren.
Jeg serverte disse sammen med en lunsj tidligere i uken, og oppskrift på den ser du her.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer