Dagen derpå; med en VM billett i lomma!

Dagen i går var magisk, og med over 2000 deltakere under årets Tough Viking i Tryvann ble dette en aldri så liten løpefest. Ekstra stolt over noen av Team Treningsfrue jentene som løp sitt første løp, og veldig stolt av søsteren min som virkelig ga full gass! Dette er gøy!

Fotokred: @VibekeSMyren
Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne, men jeg sitter her med et stort smil om munnen. Kroppen er tung, litt slitent og hodet litt ekstra trøtt etter et par drinker på byen i går. Jeg drikker jo så sjelden og ettersom jeg heller ikke blir yngre kjenner jeg fort den lille alkoholen dagen etter. Men i går var det så absolutt verdt det!
Dagen i går var virkelig noe for seg selv. Lager et lengre innlegg om løpet + flere bilder snart, men her har dere noen som er tatt fra i går!

Så klar for å komme meg i mål!!!!

Ekstra stolt av denne maskinen her som endte opp på 6. plass totalt. Jørgen var egentlig syk, men når det virkelig gjelder har han en psyke som ikke likner noe annet jeg har sett. Rett og slett en maskin som inspirere meg til å fortsette å tre ut av komfortsonen, ikke gi opp og bare gi full gass.

Søs som gir Jørgen en klem etter løpet. Ekstra moro å være tvillinger når sjefen for hele arrangementet roser «meg» for å løpe en runde til. Men det var selvsagt Cathrine som løp…haha!

Må si meg meget fornøyd med innkjøp av eget telt! Et sted alle kunne sette sakene sine, mingle, spise og prate! Akkurat slik jeg så for meg♥

Søs, (@shapeupcathrine), meg i midten og Cathrine, bedre kjent som @aktivmamma på Instagram – rå damer!

Tough Viking i Tryvann i går var helt rått. En endeløs stor syrefest for både lår og kondisjon, og jeg er glad jeg ikke visste om løypa i forkant. Det var bakker og bakker og enda flere bakker, så både hodet og kropp fikk testet seg skikkelig. Den følelsen når du egentlig bare vil legge deg ned, men du vet du har noen bakker og en del kule hindre på veien + at du virkelig ønsket at bestevenninnen din skulle klare å kvalifisere seg til EM; ja da gir du full gass uten å nøle! Og det var akkurat det Julia og jeg gjorde! Vi kjørte på det vi orket og litt til, noe som resulterte i VM plass til oss begge to. Helt rått, vi skal til VM i Canada i oktober. For reise det skal vi!!!!!!!!


For å komme videre til EM må du være topp 10 i din aldersklasse, mens VM er topp 5. Vi klarte en 3. plass i hver vår klasse og gleden var stor da vi fikk vite at vi hadde klart det. Totalt kom vi på 30/31. plass totalt av alle damene som var med, og det er en forbedring på over 10 plasser fra i fjor.
Vi har egentlig aldri vært så opptatt av plassering de 2 årene vi har løpt, men ettersom tiden blir bedre, hinderne blir enklere har vi hatt lyst til å konkurrere mer og mer mot vår egen tid. Det er jo det som er moro. Ha noen mål underveis og gjøre det litt bedre for hver gang. Det tror jeg er viktig å ta med seg til dere som vil begynne å løpe hinderløp. Ikke stress så mye med andres tid. Hadde jeg gjort det hadde ikke opplevelsen vært så fin tror jeg. Det skal nytes litt også, man skal le, utfordre seg selv og ha det gøy. Husk det!


Nå er det sen lunsj før jeg tar kvelden på sofa´n med en sovende mann ved siden av meg. Han er også sliten etter gårsdagen, men det er vel noe som heter go´sliten også!
Tips på rask lunsj: Ristet polarbrød fullkorn sammen med brunost og syltetøy halvsovende på en rulle som masserer bein og leggerSnakkes!

Camilla

 
 
 

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer