Sunne havremuffins med en touch av sjokolade!

Hva sier dere til å lage noen deilige hjemmelaget sjokolademuffins på 1-2-3 til frokost? Disse er supre å ha i matpakken sammen med noe frukt og grønnsaker. Smaker godt og er selvfølgelig best ferske. 


Men nå kjære dere må dere hive dere rundt for å lage disse deilige sjokolademuffinsene til frokost. De laget jeg litt på slump etter en annen oppskrift jeg har, og fy så gode de ble. Du kan også fint ha på noe pålegg, eventuelt syltetøy og en kopp kaffe. NAM!
Oppskrift på ca 10 muffins
3 egg
1 ts honning
1 dl rapsolje
1/2 ts salt
2 dl gresk yoghurt, vanilje
2,5 dl havregryn, lettkokte
1,5 dl fibra hvetemel
1 dl siktet hvetemel
1 bit revet kakaosmør
2 ts kakaopulver
Bland alle ingrediensene sammen og legg ca 3/4 røre i hver muffinsform. De hever seg litt så ikke fyll de til toppen. Deretter setter du de midt i ovnen, på over/undervarme i ca 12-14 minutter på 220 grader. Verre er det ikke!

Camilla

 

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer