GÅRSDAGENS INTERVALL


Herregud for en mestring! I går skulle jeg løpe min aller lengste intervall hittil, og for meg er alt mer enn 20 minutter mye. I hvert fall i mitt hodet. Ettersom jeg får mer og mer løpeerfaring og mer fart i beina er det ufattelig deilig å si at gårsdagens økt var en komfortable intervall selv om jeg holdt på i over 50 min! En utrolig god følelse og i går kjente jeg at det løsnet litt.

Her ser dere pulsen min under hele økta!

De fleste av dere ønsket gårsdagens intervall i dag så derfor kommer den en dag for tidlig. Jeg skal jo løpe en i morgen tidlig også så jeg kan eventuelt poste den i morgen ettermiddag. Høres det ok ut? Lover at det kommer mer styrke fremover også, men det har bare vært så sykt hektisk den siste tiden, og jeg har måttet prioritere det løpetreneren min sier. Da blir han jo så fornøyd med meg vet du…hehe.

Gårsdagens intervall på mølle
Oppvarming, rask gange/lett jogg, 2 % stigning og 6-7-8 km/h
10×4 min intervaller med 60 sekunders aktiv pause mellom hvert drag, 2 % stigning og 9 km/h i hastighet
Det vil si at du skal gjøre følgende: Løpe 4 minutter, gå/småløpe i pausen, så nytt drag på 4 min så gå/småløpe 60 sek. Dette skal du altså gjøre 10 x 4 minutter med 60 sek pause mellom hvert drag. Totalt 50 minutter. Avslutt med lett jogg/gange i 10 minutter etter intervallene er ferdig.
Selv hører jeg på podcast når jeg løper og fy så motiverende det er! Synnøve og Vanessa, Treningspodden for å nevne noen! Da glemmer jeg litt tiden og 4 minutter er plutselig ikke så ille. Prøv da vel – you can do it!!

Camilla

 

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer