UKAS SISTE INTERVALL

Jeg holder på å motivere meg selv til ukas definitivt tøffeste intevall men med en god podcast på øret skal jeg gjøre mitt beste for å knuse forrige ukes økt selv med bittelitt juks!

God morgen! Nå sitter jeg på toget til Asker for et møte og med havregrøten innabords, podcast med Synnøve og Vanessa på øret blir det ikke stort bedre.  Elsker å sitte å høre på podcast og disse to jentene er hysterisk morsomme! Anbefales om du enten sitter på toget, hjemme i sofaen eller på mølla. Redder i hvert fall de lange 4-5 min intervallene på mølla som i utgangspunktet er fryktelig kjedelig!

Dagens digge frokost – aldri en dag uten!

Jeg skal på fest lørdag så ukas tredje løpeøkt utgår denne uken. Men jeg har fått til en lang intervall onsdag så i dag blir det en hard intervall på mølla. Skulle egentlig løpe den ute men skal jeg rekke alt denne dagen må jeg ta den etter møtet i dag. Den er relativt lik den forrige harde økta men denne gangen har jeg lovet å ikke jukse. For jeg hoppet nemlig av noen få sekunder på et par av dragene. Haha, ja løpecoachen så nemlig det😇

UKAS SISTE INTERVALL 

Oppvarming 10-12 min, 2% stigning, 6-7-8 km/h
1. drag 3 min, 6% stigning, 10 km/h
2 min aktiv hvile, rask gange/lett jogg
2. drag 4 min, 6% stigning, 10 km/h
2 min aktiv hvile, rask gange/lett jogg
3. drag 5 min, 6% stigning, 10 km/h
2 min aktiv hvile, rask gange/lett jogg
4. drag 5 min, 6% stigning, 10 km/h
2 min aktiv hvile, rask gange/lett jogg
5. drag 4 min, 6% stigning, 10 km/h
2 min aktiv hvile, rask gange/lett jogg
6. drag 3 min, 6% stigning, 10 km/h
Avslutt med rolig jogg/rask gange de siste 5-10 minuttene.
Jeg er klar og jeg skal gjøre så godt jeg bare kan for å ikke jukse. Haha, klarer jo ikke å lure meg unna for grafen skal han ha og bare det er en motivasjon i seg selv!
Ha en super dag alle sammen!
Fikk du forresten med deg sirkeltreningen for fullkropp med video? Den ser du her.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer