HYTTA ER FERDIG!

Den følelsen når du får beskjed om at hytta du har ventet på er ferdig 5 måneder før tiden. Ja da er det bare å kaste seg rundt, bestille møbler og gjøre seg klar for nye eventyr! Hyttedrømmen er virkelighet!

Jeg kan ikke fatte det! Alt har skjedd så utrolig fort etter at vi begynte å se etter hytte på fjellet. Og nå har tiden kommet for overtakelsen. Den er faktisk på plass!
Først var det en drøm. Så tenkte vi at vi i hvert fall måtte kikke litt ettersom vi alle 4 elsker å tilbringe ferier og helger på fjellet. Vi har blitt mer og mer glad i naturen de siste årene, og barna elsker det. Alt fra teltturer, toppturer, fisketurer og koselige dagsturer. Det er faktisk noe av det beste jeg vet. Og nå er det en realitet. Hytten står klar om en uke, og vi har allerede bestilt både senger, sofa, spisebord og andre ting. Det tar jo litt tid å vente på sofa, men i august er vi klare for å «flytte» inn på hytta vår. Det føles godt og vi er veldig glade.
Jeg liker å holde meg litt privat, men tenkte å åpne noen dører slik at dere kan få se det lille hytteprosjektet vårt, for jeg ønsker jo å dele dette med dere. Det kommer til å bli noen koselige stunder på fjellet fra sommeren av, og jeg gleder meg til å dele det med dere.
Vi har bestemt oss for å ha eik i hele hytta, og jeg lover flere bilder etterhvert som ting tar form. Men jeg er spent på tilbakemeldingene fra dere så hva synes dere?? Er den ikke fin? Den skal selvfølgelig beises mørk brun/sort i løpet av sommeren.

Langrennsløypa – går rett utenfor hytta!

Er det noen av dere som har hytte på Hafjell eller pleier å være her oppe? Det er virkelig en fantastisk natur her oppe og jeg kan bare se for meg alle de løpeturene Jørgen og jeg skal ha fremover. På godt og vondt for det er noen topper og bakker her altså,..hehe. Men jeg gleder meg veldig og jeg gleder meg til å vise dere hvordan vi får det etterhvert som møbler og inventar kommer på plass.

Camilla

 
 
 
 
 
 

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer