ENDELIG KLARTE JEG DET!!

I går fløy jeg ut av treningssenteret etter å ha naila ukas definitivt verste intervall. Denne hadde jeg gruet meg skikkelig til, og jeg hadde faila på de to forrige! 

Jeg gikk litt i kjelleren forrige uke da jeg rett og slett gikk på en skikkelige smell. Første draget kjentes tungt ut og jeg visste at jeg aldri kom til å klare intervallene. Du kan lese mer om den her.
Men i går var det på tide å kjøre den på nytt og denne gangen skulle jeg naile den. En liten peptalk med meg selv, masse kommentarer fra dere og god musikk på øret. Jeg var klar! Litt vondt i magen, men det forsvant i det jeg kom meg på mølla. Kroppen kjentes lett og fin, og jeg hadde både spist og drukket godt med vann i forkant.

Første draget føltes greit, og jeg nå skulle jeg virkelig klare den. Ikke f om jeg skulle gi meg nå! Den første 5 minutteren gikk også greit, og selv om svetten rant føltes både beina og pusten ganske så lette. Det var ikke før den siste 5 og 3 minutteren at låra begynte å bli tunge, og når de først begynner å bli tunge, ja da vet du at du ikke klarer å holde på veldig lenge.
Men jeg fullførte økten og jeg tror neppe jeg har vært mer lykkelig etter en intervall. Mestring på høyt nivå selv om ulempen nå blir vel at neste ukes økt blir enda hardere. I hvert fall ikke noe lettere!
Men det er gøy å kjenne på mestring, for ikke å snakke om hvor viktig det er for både motivasjon og videre økter. Er du i kjelleren etter hver økt og aldri helt klarer å fullføre øktene, ja så gidder du ikke holde på lenge. Det er i hvert fall min erfaring.

Så glad så glad etter å ha fullført økta uten juks!

Intervallene så slik ut

Oppvarming

10 min oppvarming, 2-4% stigning, rask gange og lett jogg

Hoveddel på mølla

6% stigning, 10,5 km/h
1. drag 3 min
2 min hvile/evt aktiv hvile
2. drag 5 min
2 min hvile/evt aktiv hvile
3. drag 3 min
2 min hvile/evt aktiv hvile
4. drag 5 min
2 min hvile/evt aktiv hvile
5. drag 3 min

Avslutning

Rolig gange i 5-10 min om du orker det!
Her ser dere min puls under løpet:

Ingen juks hehe. Lag deg en bra dag og løp en tur eller en intervall om du har tid da vel!

Klem Camilla♥

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer