UKAS ANDRE LØPETUR | langtur

Hva med å starte dagen med en rolig langtur i skogen? Denne økten gledet jeg meg til, og med 80 minutter i snakketempo ble dette en super løpetur i skogen!

Jeg har 3 løpeøkter i uken og denne langturen er vel en soleklar favoritt i forhold til at dette er mer en kosetur enn en treningstur. Det er i hvertfall slik jeg opplever det når jeg løper, for ved å løpe i skogen slipper man til både tanker og ideer. Det er utrolig hvor kreativ man blir når man løper lenge!

En liten drikkepause før jeg snudde og løp samme veien tilbake!

Haha, disse var så søte så måtte bare ta et bilde!


Ukas andre løpetur er altså unnagjort og beskjeden fra løpecoachen var 70 minutter i pulssone 1-2-3. Når jeg begynner å løpe kommer jeg alltid raskt opp i puls, men finner fort flyten etter noen kilometer. Det er deilig å ligge på et tempo hvor man finner både flytsonen og snakketempo, og følelsen av å kunne bare løpe til det uendelige er digg.
Ta deg en løpetur i dag og kos deg skikkelig! Enten det er med podcast, musikk, lydbok eller bare lyden av skogen på øret. Det viktigste er at du kommer deg ut!

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer