UKAS FØRSTE INTERVALL | langintervall

Hva gjør man når man løpecoachen sier løp. Jo da løper man fletta av seg for å skryte av det etterpå. Det var akkurat det jeg gjorde, og gårsdagens intervalløkt på mølla ga virkelig mersmak! Her kommer ukas første intervalløkt!
Jeg merket at jeg var noe spent siden jeg nå hadde fått en lang intervall på ganske så mange minutter. Når jeg ser 5 minutters intervaller blir jeg alltid nervøs, men med en fart på 10 km/h og en stigning på 2 % gikk det overraskende bra om jeg må si det selv. Målet var å holde seg unna sone 5, og gjett om jeg klarte det da! 0 minutter i sone 5 – så fornøyd!

Du finner en konkurranse nederst i innlegget!! Du kan VINNE TRENINGSFRUE capsen!

Se pulsen min under løpet her:

Gårsdagens intervall

Oppvarming

10 minutter med rask gange/rolig jogg på 2% stigning, 5-6-7 km/h. Her pleier jeg å bruke noen minutter til å se for meg hva jeg skal gjøre og gjøre meg så forberedt jeg bare kan! Mye sitter i hodet vet du.

Hoveddel

3,5,5,5,5,5,5,5 min på mølla med 1 minutts hvile mellom. Mølla har du på 10 km/h og stigning 2%.
Det vil si at du første løper 3 minutter før du har 1 min pause. Deretter løper du 5 minutter 7 ganger med 1 minutts pause mellom dragene. Ok? Lang intervall, men det gjelder å ha god musikk på ørene så du glemmer at du løper. Det sitter ufattelig mye i hodet, og når jeg kan ta fokuset bort fra tiden går det så mye bedre!

Avslutning

Rolig gange/lett jogg 10 minutter 1% stigning, 3-4-5 km/h.
Det var gårsdagens intervall, og jeg håper du også tar utfordringen for denne var skikkelig bra! Jeg ble så svett etterpå og jeg kjenner jeg var sjeleglad for ikke å ha på meg grå tights. Ikke gjør det på intervalltrening sier jeg bare…haha! Og om du ikke skifter på treningen ta med et håndkle du kan sitte på i bilen. Det er fort gjort at man blir svett både her og der! Just saying!


KONKURRANSE: Nå kan du vinne TRENINGSFRUE capsen ved å følge meg på Facebook her. Og like + kommentere det siste innlegget på Facebook som da omhandler disse intervallene. Trekker en heldig vinner neste søndag!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer