PROTEINIS | hjemmelaget på 1-2-3

Jeg trodde det å lage hjemmelaget is skulle kreve mye mer tid og ingredienser, men med kun 4 ting ble dette virkelig en suksess! I tillegg er isen både sunn og god så kan ikke bli bedre enn det. Ekstremt godt i varmen!

Jeg har alltid hatt lyst å lage is, men jeg har alltid trodd det skulle være så himla avansert, med masse helsekostprodukter og det ene og det andre. Her forleden laget jeg is av pro pud sammen med 3 andre ingredienser, og oppskriften ble til på slump. akkurat slik jeg liker det! Har du ikke ProPud er jeg sikker på at du kan bruke mer gresk yoghurt og tilsette litt kakaopulver, men ProPud 12 pk kan du få kjøpt her eventuelt enkeltvis her. (annonselenke)

Oppskrift på sjokoladeis

1 boks ProPud sjokolade
2 ss gresk yoghurt, nøytral
1/2 frossen banan
4 ss kokosmelk
Bland dette i en blender og fyll i isformer om du har det. Eventuelt kan du fylle det i en boks og sette kaldt. Selv har jeg har kjøpt is-former på Lagerhaus sammen med ispinner av tre. Disse stikker jeg i formen etter at blandingen har blitt litt kald slik at de ikke synker i bunn. Når de er klare dypper du de i sjokolade og topper med kakaobiter eller kokos. Dette var så sykt godt så anbefaler deg å teste ut!!!

Camilla

 

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer