UKAS ANDRE LØPETUR

Du vet følelsen av å løpe gjennom skogen i flytsonen, fuglene kvitrer og duften av skog river i nesa. i går hadde jeg en ufattelig fin start på dagen sammen med Julia, hvor målet var å løpe i 80 minutter.

Som dere vet skal jeg jo løpe halvmaraton om to måneder, og selv om jeg er drit nervøs har jeg som mål å fullføre med en dose god opplevelse. Jeg har ingen aning hvor fort jeg løper milen på, og jeg har i hvertfall ikke anelse om hvor fort jeg løper 2,2 mil på for det har jeg aldri testet. Lengste distansen er foreløpig 12 km, men jeg tipper coachen kommer til å øke lengden på løpeturene litt og litt gjennom sommeren.
Utfordringen er jo at jeg skal noen uker på ferie, og jeg er en sånn person som liker å følge planen til punkt og prikke. Men, jeg er sikker på at jeg får et opplegg som blir tilpasset både båtferie og hytteferie, men på Svalbard blir det kun fotturer som gjelder. Ikke så interessert i å møte på isbjørn under morgenturen min…haha! Men 11 dager skal jeg overleve, så får jeg heller bare gasse på i ferien.

Julia var med på tur, og sammen skal vi løpe halvmaraton i september!

En rask drikkepause før vi løp tilbake! Turen endte på 11 kilometer så vi var fornøyde!


Ukas andre løpetur var 80 minutter i sone 1,2 og 3. Denne gangen var jeg mest i sone 2, og det er en sone jeg trives veldig godt i. hehe, her kan man prate, le og faktisk kose seg på tur, og flyten jeg får etter et par kilometer gjør så jeg kan løpe dette tempo en god stund. Det føltes faktisk som jeg kunne løpt runden en gang til etter at vi var ferdige i dag. Det er en god følelse.
Belønning fra meg til meg selv

Her ser dere pulsen min gjennom hele turen:


Da er det bare å komme seg ut i skogen for å løpe dere! Er det slik at dere trives best å løpe inne, ute, asfalt eller i skogen? jeg tror ikke jeg vet om noe bedre enn å løpe i skogen så lenge jeg slipper intervallene. De vil jeg helst ta på mølla.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer