HARDESTE INTERVALLEN HITTIL

Dette var uten tvil tidenes intervaller, og jeg tror aldri jeg har svetta så mye som i går. Flere har ventet spent på denne så her kommer den endelig!

Jeg har hatt 3 løpeøkter denne uken, null styrketrening men i tillegg en topptur på Besseggen på 6,5 time. Beina har fått kjørt seg og jeg er super fornøyd med ukas innsats! Intervallene jeg hadde i går er uten tvil den tøffeste keg har hatt, og om det skylder at beina var litt gåen fra før eller om det var de 4 hvitvinsglassene jeg drakk dagen før vet jeg ikke. Men intervallene er unnagjort og jeg er rett og slett dritfornøyd! Speilet ettersom at Jørgen  mente jeg begynte å ta han igjen. Han synes intervallene mine begynner å bli tøffe. Motivasjon å høre det fra han!

Forrige ukes 3 løpeøkt så slik ut

Oppvarming

10 minutter med oppvarming på mølla, 2-4 % stigning og rask gange, lett jogg 5-6-7 km/h.

Hoveddel

6 % stigning, 11 km/h og 3,4,3,4,3 minutter med løp. 2 minutters pauser mellom dragene.
Det vil si at du løper 3 min på den fastsatte stigningen før du har 2 minutter med pause. Deretter løper du 4 minutter før du igjen har 2 minutter med pause. Slik gjør du til du har gjenomført!

Nedtrapping

Lett gange på 1 % stigning i 5-10 minutter om du orker det. Jeg lå langflat på gulvet og var ikke i nærheten av å klare det før jeg var for stiv😇
Lykke til da – kjør i ditt eget tempo. Dette er kun men som inspirasjon! Følg gjerne den nye løpegruppen min på Facebook her.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer