UKAS LØPEØKTER OG BÅTFERIE


Det er så deilig med ferie, og jeg nyter virkelig tiden med familien selv om det kunne vært litt varmere på sjøen. Løpeturer skal det også bli, og jeg var så heldig å starte uka med en løpetur sammen med søs! Etterlengtet kvalitetstid!

Båtferien har startet

God morgen fra Son! Vi reiser videre til Tønsberg i dag, og siden Leo har bursdag i morgen har vi lovet å finne på noe hyggelig i favorittbyen! Båtferie er virkelig et slaraffenliv og jeg merker jeg blir mer og mer slapp jo mer jeg hviler. Siden restitusjon er viktig ser jeg på det som å lade barteriene før en hektisk høst, men jeg skal selvsagt blogge fra båten gjennom ferien. Kommer litt trening, løping og andre ting – og i dag skal jeg teste ut Level i Tønsberg! Er vist et bra treningssenter med både barnepass, lekeland, spa og badeland. Perfekt for oss.

Frokost på båten er alltid havregryn med melk, kanel og syltetøy! Enkelt og greit!

Gutta mine!

Krabbefiske, flis i tåa og sommerselfie!

SON byr alltid på godt selskap!

Må nyte sola når den først dukker opp!

Ukas første løpetur gjenomført, lang roligtur

Før ferien startet fikk jeg til ukas første løpeøkt sammen med søs. En utrolig hyggelig mil i skogen, og jeg er så utrolig imponert over Cathrine. Forrige gang vi løp milen måtte hun stoppe, gå litt og ta en del pauser, mens nå fløy hun gjennom skogen som bare det! Stas og jeg blir så stolt for det er jo en progresjon uten like! Målet var 90 minutter i rolig sone ( sone 1-2) men siden jeg hadde litt short om tid ble det 70 minutter istedenfor. En veldig deilig økt med pratetempo og flytsone. Økt to og tre er intervallpreget og kommer på bloggen etter at jeg har gjennomført de. Tror neste det blir i dag faktisk, og planen er både kondisjon og styrke!

Ser dere hvem som er hvem?

Lag deg en bra dag! Husk å melde deg inn i løpegruppen min på Facebook: Treningsfrues løpegruppe. Vi er snart4500 medlemmer!

Camilla?

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer